Dania pieczone w sklepie mięsnym, coraz bardziej popularne! - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Dania pieczone w sklepie mięsnym, coraz bardziej popularne!

Szynka pieczona, schab- wyroby pieczone podkarpackie

Wielkie pieczenie w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego Drąg z Podkarpacia, czyli festiwal mięs pieczonych!

Pieczone są przede wszystkim całe kawałki mięsa wieprzowego odpowiednio wcześniej zamarynowane i przyprawione posypką ziołową m.in.: schab w ziołach lub z faszerowany mięsem z kiełbasy swojskiej.
 
Bekon pieczony, czyli schab z otoczką tłuszczu, pieczona szynka, polędwiczki wieprzowe faszerowane śliwką lub wspomnianą kiełbasą swojską i posypane ostrą posypką z pieprzu i papryki mielonej.
 
Ogromną popularnością cieszy się pieczona karkówka, którą przygotowujemy w dwóch wersjach smakowych tj. w ziołach lub z farszem kiełbasy swojskiej, czyli kultowego produktu zakładu.
 
 
Schab pieczony w ziołach                                    Bekon pieczony

Kolejnymi szlagierami, o których warto wspomnieć, są pieczony boczek i rolady z boczku, jedna z zawiniętym schabem, a druga z wyśmienitym farszem kiełbasy swojskiej.
 
 
Pieczony boczek                            Rolada tradycyjna z farszem z kiełbasy

Pod zamówienia wypiekane są całe nogę wieprzowe ze skórą, z kością lub bez jak sobie klient zażyczy!

To nie wszystko, muszę równie wspomnieć o pierwotnej linii pieczonych wyrobów, od których zaczynaliśmy, czyli pasztety: ze śliwką kalifornijską, żurawiną oraz boczkiem, pieczemy je od wielu lat, a ich popularność jest coraz większa — dodaje Beata Knych właścicielka zakładu.


Nasze wypieki mięsne dostarczamy na terenie województwa podkarpackiego, małopolskiego i świętokrzyskiego.
 

Zakład Przetwórstwa Mięsnego "DRĄG" S.C.

telefon:       608 319 973, 608 319 334, 14 676 81 74
e-mail: beataknych@vp.pl    www: drag-sc.pl
 
 

Autor: Materiał promocyjny Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Drąg
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.