Według oficjalnych danych spożycie wołowiny jest coraz większe. Nie zmienia to jednak faktu,
że należy stawiać na jakość mięsa. W takiej sytuacji najlepszym wyborem będą produkty od sztuk żywionych naturalnie.
Dlaczego? To zdrowa żywność o doskonałych walorach smakowych i odżywczych, pozyskiwana
z ekologicznie czystych regionów, tj.: Mazowsze, Podlasie oraz Lubelszczyzna. Na jej wysoką jakość składają się takie czynniki, jak: pewność pochodzenia i podwójna kontrola jakości (samokontrola zakładu + niezależnej jednostki certyfikującej). Ważną rolę odgrywa fakt, iż jest to polskie mięso.
Nie można zapomnieć o wadze naturalnego smaku i stosowaniu tradycyjnie polskich przepisów.
Dostępne elementy wołowe to: zrazowa górna i dolna PAD, krzyżowa PAD, skrzydło PAD, ligawa PAD, mięsień podkolana, rostbef, goleń z kością lub bez, polędwica bez warkocza, antrykot z kością lub bez, filet z łopatki PAD, mięsień grzebieniowy PAD, kark, rozbratel, szponder, mostek, łata, trimming 50/50 lub 70/30 lub 80/20 lub 90/10 a także inne. Aby zobaczyć wszystkie kliknij tutaj.
Pakowane są w opakowania vacuum (od 1 do 2 kg). Produkty kierowane są do hurtowni mięsa
i wędlin, sklepów i restauracji na terenie całego kraju.
Jeśli poszukujesz najlepszej polskiej wołowiny – Zakład Mięsny Mościbrody (mazowieckie)
to gwarancja naturalnego smaku i najwyższej jakości! Firma zapewnia również własny transport towaru.
Tel: 25 641 71 86, 25 641 70 52