FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Kebab drobiowy i wołowy- producent Besa Food

Kebab to jedno z najbardziej tradycyjnych dań kuchni orientalnej, które na przestrzeni ostatnich kilku lat podbiło niemal cały świat.

Kebab zakorzenił się także w polskie zwyczaje, gdyż prawdopodobnie nie ma większego miasta, gdzie nie byłoby przynajmniej kilku przysłowiowych budek czy restauracji serwujących wspomniane danie.

Polak na mieście jada kilka razy w miesiącu, podczas weekendowych wypadów z rodziną czy przyjaciółmi bardzo często wybiera właśnie kebab.

Kluczowym czynnikiem, który decyduje o tym, czy klient ponownie dokona zakupu jest przede wszystkim jego smak, na który duży wpływ ma jakość i rodzaj mięsa, a także obróbka jakiej jest poddawane. Ważne jest także opakowanie, obsługa klienta i zaufanie do marki. Jednym z czołowych producentów kebabu wołowego i drobiowego jest Zakład Przetwórstwa Mięsnego Besa Food z okolic Siedlec w województwie mazowieckim.

Działalność Besa Food skupia się wokół czterech kategorii; rozbioru kurcząt i wołowiny, produkcji kebabu wołowego i drobiowego mrożonego, kebaba drobiowego i wołowego pieczonego oraz sprzedaży hurtowej oraz detalicznej tychże produktów. 

Zakład Besa Food prowadzi sprzedaż na terenie całej Polski i Europy, a produkty kieruje do odbiorców gastronomicznych, pizzerii, hurtowni, a także sklepów detalicznych. Produkty sprzedawane są w postaci zamrożonej, są gotowe do spożycia po uprzednim podgrzaniu w piekarniku lub mikrofalówce. Termin przydatności do spożycia wynosi 1 rok. Sposób pakowania zależy od zamówienia, od 0,5 kg do 2 kg, kebab pakowany jest w worki LDPE. Najmniejsze opakowania dedykowane są dla konsumentów, którzy chcą posmakować tureckich potraw narodowych w domu, najczęściej kiedy są zabiegani i brakuje im czasu na samodzielne przygotowanie dań od podstaw.

 

Besa Food Sp. z o.o.

 

Czytaj także:

 

Kebab pieczony wołowy i drobiowy – producent

 

 

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.