Kiełbasa jodłowska tradycyjna – podkarpackie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kiełbasa jodłowska tradycyjna – podkarpackie

Kiełbasy wpisane na listę produktów tradycyjnych są bardzo pożądanymi wędlinami wśród konsumentów ze względu na ich sposób wytwarzania. Produkowane są niezmiennie od 25 lat i zawierają jedynie naturalne składniki. Obecnie sklepy proponują szeroki asortyment wędlin wyrabianych w sposób masowy. Klienci jednak wolą smakować wędliny produkowane jak dawniej. Dlatego też w sklepach mięsnych czy hurtowniach nie powinno ich zabraknąć. Jedną z takich kiełbas jest kiełbasa jodłowska, której smak, zapach i wygląd zachwyci każdego.

Do jej produkcji użyto 75% mięsa wieprzowego klasy I i II, tłuszczu wieprzowego oraz naturalnych przypraw takich jak sól, czosnek i pieprz. Co ważne, kiełbasa jest produktem niepeklowanym. Swój niepowtarzalny smak zawdzięcza wędzeniu w tradycyjnej wędzarni opalanej zrębkami odpowiednich gatunków drzew. Wygląda równie apetycznie jak smakuje, ma wiśniowo-brązową barwę.

Producentem kiełbasy jodłowskiej jest ZHPP A. Leja i Wspólnicy Sp. j. Jest to ich sztandarowy wyrób – wynik kunsztu masarzy i tradycyjnej receptury, która sięga do korzeni przodków i bazuje na przepisach, które od wieków cieszyły się wielkim uznaniem. Oprócz tego, mięso pozyskiwane do produkcji kiełbasy pochodzi z lokalnych gospodarstw z okolic Jodłowej i regionu Podkarpacia.

Jesteś zwolennikiem wyrobów tradycyjnych? Zamów kiełbasę wiejską do swojego sklepu i ciesz się dużym zainteresowaniem klientów.

Zakład Handlowo - Produkcyjno - Przetwórczy Aleksandra LEJA i Wspólnicy - Sp. J.


Autor: Materiał promocyjny firmy ZHPP ALEKSANDRA LEJA i WSPÓLNICY S.J. Autor: Remigiusz Zagraba

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.