Kiełbasa krucha ze wsi - nowość ZM Berger na święta - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kiełbasa krucha ze wsi - nowość ZM Berger na święta

fot. ZM Berger

„Ślōnski Szpecyjał” na Wielkanoc–kiełbasa krucha ze wsi marki BERGER

Święta Wielkiej Nocy to wyjątkowy czas, gdy w otoczeniu rodziny oraz najbliższychcelebrujemy tradycję i cieszymy się swoją bliskością. Ich nieodłączny element stanowi wielkanocne menu, często bazujące na tradycyjnych i regionalnych produktach.Właśnie na nadchodzącą Wielkanoc producent Ślōnskich Szpecyjałōw - firma Berger proponuje nietuzinkowy wyrób. Kiełbasa krucha ze wsi idealnie sprawdzi się na świątecznym stole jako np. dodatek do żuru, jak i w wersji mini - będąc ozdobą wielkanocnej święconki.

Świąteczne smaki

W ofercie marki BERGER znajdziemy cały wachlarz wysokiej jakości mięs i wędlin, charakterystycznych dla regionu Górnego Śląska. Produkty te będą doskonałe jako baza wielkanocnych dań albo samodzielne potrawy. Kiełbasa Krucha ze Wsi - wysokogatunkowe mięso wieprzowe z dodatkiem przypraw naturalnych może posłużyć, alternatywnie z białą kiełbasą, jako wkładka do aromatycznego, gotowanego na zakwasie z mąki razowej, śląskiego żuru. Produkt sprawdzi się też w nowoczesnej formie –dodany obok jajek, szpinaku, pomidorów, czerwonej cebuli oraz rzodkiewki do świątecznej,wiosennej sałatki. Producent Ślōnskich Szpecyjałōw zadbał także o wersję produktu w sam raz do wielkanocnego koszyczka, w którym prócz chleba, jaj, soli i słodkości, nie może rzecz jasna zabraknąć właśnie symbolu dobrobytu i płodności. Za takowy - w myśl tradycji, uznawana była wędlina – szynka bądź kiełbasa. Pyszna i aromatyczna krucha ze wsi w opcji mini nie tylko zaskoczy zatem wielbicieli mięsnych specjałów smakiem i aromatem, ale ozdobi także z pieczołowitością przygotowaną święconkę. 

 

Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp.J.

 

Autor: Materiał promocyjny firmy ZM Berger
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.