FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Krajalnica do wędlin i sera Kraków

Profesjonalne, elektryczne krajalnice do wędlin serii GS to urządzenia cechujące się wysoką funkcjonalnością. Nowoczesna konstrukcja, cicha praca  pozwalają  na komfortowe użytkowanie urządzenia. Szeroka gama modeli o różnych gabarytach i wielkościach ostrza pozwala na dobranie krajalnicy do potrzeb danego punktu handlowego. Wszystkie krajalnice wykonane są zgodnie
z odpowiednimi normami technicznymi i higienicznymi Unii Europejskiej. Należy podkreślić, że są to urządzenia w całości wykonane w Europie i z materiałów spełniających wymogi UE.

Ważnym zagadnieniem w obsłudze posprzedażowej jest zapewnienie serwisu urządzeń. Firma Panorama sp. z o.o. dysponuje praktycznie wszystkimi częściami zamiennymi do krajalnic przez nią sprzedawanych, dzięki czemu gwarantuje szybką naprawę urządzeń w okresie gwarancyjnym, czy pogwarancyjnym oraz dostawę części ulegających naturalnemu zużyciu, takimi jak ostrza do krojenia, kamienie ostrzące itp.

Krajalnica elektryczna model 300 CM12 to jeden z modeli krajalnic do wędlin sprzedawanych przez firmę Panorama Sp. z o.o. z Krakowa. Korpus krajalnicy oraz elementy konstrukcji  wykonane są  ze specjalnych stopów aluminium anodowanego powierzchniowo, odpornego na korozję, sól i inne substancje zawarte w wędlinach, mięsie, czy serach. Ostrze o średnicy 300 mm wykonane jest ze stali węglowej utwardzonej, powleczonej powierzchniowo. Charakteryzuje się dość dużym pochyleniem ułatwiającym cięcie wędlin. Wszystkie podstawowe elementy można szybko zdemontować i wyczyścić. Krajalnice wyposażone są standardowo w ostrzałki do ostrzenia tarcz tnących. Krajalnica zabezpieczona przed przypadkowym włączeniem. Opcjonalnie mogą być wyposażone w ostrza teflonowe umożliwiające cięcie serów twardych.

Polecamy również krajalnice do wędlin o średnicach ostrza 330 mm i 350 mm. Sprawdzają się one przede wszystkim przy cięciu szerokich wędlin i szynek. Zapewniają równomierne cięcie na całej szerokości wymienionych produktów.

Ciekawym rozwiązaniem są elektryczne krajalnice do cięcia świeżego mięsa bez kości - model VM. Krajalnica wyposażona jest w system do uchwytu mięsa umożliwiający dokładne cięcie mięsa
w plastry. 
Krajalnice te mogą być również używane do cięcia wędlin.

Szczegółowe informacje o krajalnicy do wędlin i serów można uzyskać pod numerem 12 260 90 80.

 

Wyposażenie do sklepów województwo małopolskie- Panorama Sp. z o.o.