FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Półtusze wieprzowe

Niezaprzeczalne jest, że polskie półtusze wieprzowe należą do najlepszych gatunkowo. Producent, kupujący wieprzowinę zagraniczną co prawda zapłaci o nieco taniej, ale klasę samego mięsa oraz wytwarzanych z niego produktów trudno porównywać z krajową. Polskie półtusze wieprzowe charakteryzują się wysoką jakością, którą docenią zarówno zakłady zajmujące się rozbiorem mięsa, jak i produkcją wyrobów z mięsa.

W dzisiejszych czasach świeżość mięsa oraz smak i aromat wyrobów mięsnych ma bardzo duże znaczenie dla klientów, dlatego przedsiębiorcy, którzy dbają o najwyższą jakość i chcą osiągnąć zyski, powinni poszukać najlepszego krajowego zakładu ubojowego. Tym bardziej, że wieprzowina pozostaje ulubionym mięsem Polaków, ze względu na swoją tradycję i jej wszechstronne wykorzystanie w gastronomii.

Półtusze wieprzowe z krajowej hodowli proponuje Firma Handlowa „PAWPOL" Piotr Pawlik. Przedsiębiorstwo zajmuje się ubojem trzody chlewnej, bydła i cieląt od 1992r. Wielkość produkcji to około 1000 stuk zwierząt tygodniowo i 4000 sztuk miesięcznie. Zwierzęta skupowane są wyłącznie od polskich rolników, więc uzyskiwane mięso jest bardzo wysokiej jakości.

Ponadto zakład oferuje dogodne warunki dostawy mięsa za pomocą samochodów chłodni oraz krótkie terminy realizacji przemawiające za współpracą z firmą „Pawpol”, która z przyjemnością nawiąże kontakt z kontrahentami z całej Polski.

Kontakt: Tel. 692 229 404, 43 841 45 01 lub 43 841 35 88.

 

Ćwierci wołowe, półtusze wieprzowe, tusze cielęce, łódzkie- F.H. "PAWPOL"

  • Rambo: 2015-09-06 09:15:06
    Mięso do produkcji ma ogromne znaczenie - dlatego polskie wędliny powinny być z polskiego mięsa

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.