Restauracja Ptaszyl z Krakowa – kontrolujemy pochodzenie oraz temperaturę dostarczanego mięsa - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Restauracja Ptaszyl z Krakowa – kontrolujemy pochodzenie oraz temperaturę dostarczanego mięsa

„Restauracja Ptaszyl zlokalizowana jest na krakowskim Kazimierzu przy ulicy Szerokiej, w samym centrum dzielnicy Żydowskiej. Położona wokół synagog i cmentarzy w miejscu, w którym odbywają się coroczne festiwale kultury żydowskiej – Szalom. Nieopodal restauracji znajduje się dom, w którym mieszkała Helena Rubinstein, znana z sygnowania luksusowych kosmetyków sprzedawanych na całym świecie z słynnym napisem HR” – mówi Dariusz Paździera General Manager restauracji.

 

Remigiusz Zagraba: Jeśli klient indywidualny czy też biznesowy,  chce zorganizować przyjęcie okolicznościowe, to  na co może liczyć w restauracji PTASZYL z Krakowa? 

Dariusz Paździera: Jako lokal gastronomiczny organizujemy imprezy okolicznościowe, takie jak przyjęcia weselne, obiady biznesowe czy spotkania firmowe. Są to zazwyczaj imprezy w zamkniętym gronie. Podczas spotkań można delektować się tradycyjną kuchnią, jak również kuchnią w nowym wydaniu, gdzie używamy produktów regionalnych pozyskiwanych od lokalnych producentów. W tym o to celu stworzyliśmy specjalne menu, gdzie zestawy są mniej lub bardziej rozbudowane, w zależności od wymagań konsumenta.

R.Z.: Jakie potrawy mięsne są najpopularniesze w restauracji PTASZYL?

D.P.: Serwujemy różnego rodzaju mięso – od tradycyjnego kurczaka, przez dziczyznę, ptactwo, po argentyński antrykot czy T-Bon steak. Szczególną uwagę zwracamy na potrawy z kaczki, która ostatnimi czasy zyskała na sprzedaży na terenie kraju i staje się asortymentem często zastępującym polskiego schabowego.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.