Restauracja PROGRESYWNA z Nowego Sącza – dostępność mięsa to podstawa - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Restauracja PROGRESYWNA z Nowego Sącza – dostępność mięsa to podstawa

„Nasze menu tworzymy w oparciu o kulinarne doświadczenie kuchni domowej, dania
w 100% przygotowane są od podstaw przez naszych kucharzy” 
-
 mówi właściciel Restauracji Progresywnej w Nowym Sączu, Dariusz Poręba.

 

Remigiusz Zagraba. Catering w Polsce jest coraz bardziej popularny. Czy Państwa restauracja PROGRESYWNA opiera swoją działalność o dostawy do klientów, czy może organizujecie imprezy w swoim lokalu oraz jakie dania z menu cieszą się największą popularnością? 

Dariusz Poręba: Nasz catering obejmuje obsługę spotkań firmowych, imprez i innych przyjęć zarówno w naszym lokalu, jak i w innym miejscu wybranym przez klienta. W ramach cateringu możemy zaproponować różne dania. Generalnie catering dzielimy na kilka części: serwis kawowo-herbaciany, zimna płyta
i gorąca płyta. Klienci sami ustalają, co ma zawierać gorąca płyta, natomiast jeśli chodzi o zimną płytę proponujemy różnego rodzaju przekąski. Są to m.in.: tartinki, sałatki z kurczakiem, półmiski wędlin
i serów, rolady, galantyna i mięsa faszerowane jak na przykład schab ze śliwką lub morelą.

R.Z.: Czy oprócz mięsa drobiowego i wieprzowiny w menu znajdują się potrawy z innych rodzajów mięs? 

D.P.: Preferujemy również wołowinę, która jest serwowana w postaci polędwicy wołowej. Większość dań bazuje jednak na wieprzowinie.

R.Z.: Specjalnością restauracji PROGRESYWNA z Nowego Sącza jest ?

D.P.: Ciężko wymienić jedną konkretną potrawę. Myślę, że dania, z których słyniemy to polędwiczki wieprzowe w sosie i placki ziemniaczane z gulaszem wieprzowym. Dodam, że nasza kuchnia opiera się na staropolskich recepturach, dlatego też kwaśnica na żeberkach również jest specjalnością restauracji.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.