Rozmowa z prezesem zarządu SPOŁEM PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz. Część 2 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Rozmowa z prezesem zarządu SPOŁEM PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz. Część 2

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz. Część 2

 

Remigiusz Zagraba: Jak często Państwa sklepy zaopatrywane są w mięso i wędliny?

Mieczysława Bogdanowicz: Aby zapewnić najwyższą jakość oraz świeżość mięsa i wędlin, dostawy do naszych sklepów są codziennie.

R.Z.: Wiele badań rynku wskazuje na coraz większe zainteresowanie konsumentów produktami wytwarzanymi metodami tradycyjnymi i ekologicznymi.Jakich produktów najczęściej szukają klienci w placówkach Społem PSS Hajnówka?

M.B.: To prawda, nasi klienci poszukują coraz częściej produktów mniej przetworzonych, ekologicznych. Obecnie można zauważyć, że podejmując decyzję o zakupie, klient kieruje się przede wszystkim jakością oferowanych produktów, a nie tylko ceną. Klient wie też, jak się odżywiać i jakich produktów potrzebuje, a wyboru dokonuje świadomie.

Z mięs coraz chętniej klienci wybierają drób, choć nadal najpopularniejsza jest wieprzowina. Sporym zainteresowaniem, mimo wyższej ceny, zaczyna cieszyć się wołowina.

Wizytówką naszej sieci jest stoisko mięsno-wędliniarskie w supermarkecie Gama. Na tym dziale pracują osoby doświadczone, umiejące zaproponować klientowi to, czego szuka. A coraz częściej klienci szukają tradycyjnych wyrobów niezawierających konserwantów. Załoga sklepu dokłada wszelkich starań, aby stoisko było dobrze zaopatrzone.

 

 

Część pierwsza rozmowy dostępna tutaj


Autor: Remigiusz Zagraba

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.