Senso Restaurant & Bar - dostawcą może zostać każdy, kto spełni nasze oczekiwania - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Senso Restaurant & Bar - dostawcą może zostać każdy, kto spełni nasze oczekiwania

Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu przepysznych dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych
z mięsa krokodyla. 

 

Rozmawiamy z szefem kuchni – Pawłem Pawlukiem.

 

Remigiusz Zagraba: Proszę w przysłowiowych dwóch zdaniach zdaniach zaprezentować Państwa restaurację.

Paweł Pawluk: Nasza restauracja to restauracja hotelowa ,,Senso’’ – Senso Restaurant & Bar. Znajdujemy sięw Gdańsku, przy ul. Podwale Grodzkie 9 – na terenie województwa pomorskiego.

R.Z.: Jakie rodzaje mięs serwowane są w Państwa menu?

P.P.: Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych z mięsa krokodyla.

R.Z.: Jakie najciekawsze dania można wybrać z menu restauracji SENSO Restaurant&Bar?

P.P.: Goście mogą skosztować u nas samych pyszności. Najchętniej zamawianym daniem przez klientów Senso Restaurant&Bar jest Black Angus Round Steak (grillowany stek z czarnego angusa z ziołami
i czosnkiem). Wśród dań głównych polecamy też np.: Chicken Fillet (grillowania pierś z kurczaka
z rozmarynem), Pork Steak (grillowanie eskalopki wieprzowe marynowane w szałwii i maśle) czy Barbary Duck (kaczka piżmowa), oraz liczne dodatki jak choćby: ziemniaczane puree z bekonem, duszone pieczarki, por, szalotka, suszone pomidory, sos śliwkowy. Poza standardową kartą menu przygotowujemy również menu sezonowe.

R.Z.: Produkty mięsne są bardzo wymagające nie tylko pod względem jakości  ale też dowozu. Kto może zostać dostawcą mięsa do Państwa restauracji?

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.