FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Stoisko mięsne - jakie powinno być, by wygrać z konkurencją?

 

Prezentujemy 6 rzeczy, które mają na to wpływ:

 

1. Zobacz i sprawdź, jak wyglądają produkty mięsne w ladzie – czy chciałabyś/chciałbyś je kupić?

2. Świeże produkty pochodzące ze sprawdzonych źródeł,

3. Sprzedawca posiadający wiedzę na temat asortymentu,

4. Przestrzeganie zasad higieny (sprzedawca powinien podawać mięso w rękawiczkach i czepku na głowie),

5. Różnorodność asortymentu, aby każdy mógł znaleźć coś dla siebie,

6. Dbanie o wizerunek stoiska - mięso i wędliny powinny być odpowiednio wyeksponowane 
i oznaczone.

 

Remigiusz Zagraba