FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Wybrano najlepszy produkt 2019 r. w kategorii kiełbasy i wędli...

Do zacnego grona, dzięki decyzji konsumentów dołączyła kiełbasa tradycyjna głogowska od firmy Hańderek (śląskie), która znalazła się na podium i otrzymała nagrodę w postaci srebrnego medalu w prestiżowym konkursie Najlepszy Produkt 2019 - Wybór Konsument...
Opublikowany: 11.02.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Jelita wieprzowe do kiełbas, producent pomorskie

Wybór odpowiednich osłonek ma ogromny wpływ na przebieg produkcji i finalny produkt. Najlepszym rozwiązaniem jest wybór jelit z pewnego źródła, które zapewnia gwarancję jakości i ich powtarzalność.  Wieprzowe jelita naturalne stosuje się&n...
Opublikowany: 31.01.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Etykiety:

Kurczak Zagrodowy – Oryginał jest tylko jeden

Zagrodowy to marka premium, dla której liczy się przede wszystkim najwyższa jakość oferowanych produktów. Firma Sedar S.A. oprócz całych tuszek, oferuje również drób w postaci tzw. elementów. Na rynku dostępne są filety z piersi Kurc...

Kebab wołowy z baraniną - producent mazowieckie

fot.Kaptan Food Popularność kebabu w Polsce nie słabnie, wciąż jest jednym z najchętniej kupowanych posiłków w Polsce. Polacy pokochali kebab szczególnie ten oryginalny za orientalny smak, wysoką jakość, krótki czas przyrządzenia i przystępną cenę. ...
Opublikowany: 09.01.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, baranina, wołowina, Etykiety:

Kurczaki opolskie - świeże elementy - ubojnia drobiu Tomasz P...

Przez lata efektywnego funkcjonowania na rynku mięsnym ubojnia drobiu Prus przechodziła nieustanną modernizację, dostosowując się do wymogów europejskich i uzyskując zdolność produkcyjną do 12 tysięcy sztuk dziennie. Towar dostarczany do ubojni pozyskiwany jest z&n...

Kiełbasa swojska - producent śląskie

Zdj. Pixabay.com Jednym z najczęściej kupowanych produktów mięsnych jest kiełbasa do podgrzania, na kanapkę czy też jako przekąska. Dzisiaj konsumenci mogą ogromny wybór, biorąc pod uwagę rodzaj takiej kiełbasy, cenę, jakość, miejsce zakupu czy też markę prod...
Opublikowany: 15.11.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Mięso z dziczyzny- małopolskie

 fot.pixabay.com Dziczyzna to mięso wyjątkowe, docenianie nie tylko przez konsumentów z krajów Europy Zachodniej, ale także coraz częściej przez Polaków. Głównym powodem takiego trendu jest głównie zdrowy styl życia i bycie jak najbl...
Opublikowany: 08.11.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, dziczyzna, Etykiety:

Wieprzowina- zalety

Wieprzowina – przebudzenie mocy! Mięso wieprzowe odzyskuje w ostatnich latach zaufanie konsumentów, choć wcześniej wydawało się, że trendy rynkowe podążają w kierunku innych mięs, jako alternatywy dla zdrowszego trybu życia. Skąd więc nagła zmiana notowań? Prz...
Opublikowany: 25.10.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Kebab drobiowy i wołowy- producent Besa Food

Kebab  to jedno z najbardziej tradycyjnych dań kuchni orientalnej, które na przestrzeni ostatnich kilku lat podbiło niemal cały świat. Kebab zakorzenił się także w polskie zwyczaje, gdyż prawdopodobnie nie ma większego miasta, gdzie nie byłoby pr...

Wędliny w diecie dziecka...

Wędliny w diecie dziecka... zapewniają jego prawidłowy rozwój, dostarczając niezwykle cennych składników odżywczych, takich jak dobrze przyswajalne białko, witaminy (głównie A, E, B) oraz minerały (m.in. żelazo potrzebne do prawidłowego rozwo...
Opublikowany: 14.09.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.