FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Prasa do kotletów, zrazów i rolad - rozmowa z Łukaszem Solewsk...

Remigiusz Zagraba: Firma SolArM została założona 33 lata temu. Od samego początku celem firmy było oparcie działalności na dostarczaniu klientom tylko najlepszych produktów. Przez pierwsze lata pełna koncentracja była skierowana na produkcji klipsów typu U znan...

Elektrownia słoneczna gwarantuje oszczędności i czysty zysk- r...

Remigiusz Zagraba: Odnawialne Źródła Energii to obecnie bardzo ważny temat. Dlaczego przedsiębiorcy, szczególnie zakłady mięsne powinny posiadać własną elektrownię słoneczną? Krzysztof Brzewski: Dla bezpieczeństwa produkcji, oszczędności i pokazania odpowiedz...

Kasy fiskalne online - dla kogo? Rozmowa z Tomaszem Szagunem z...

  Remigiusz Zagraba:  Polski rząd przygotowuje się do wprowadzenia obowiązku posiadania kas fiskalnych online, które będą obowiązywać od 1 stycznia 2019 r. Co to oznacza dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą nad Wisłą? Tomasz Sz...

Produkty Nomax podkreślają markę producenta - rozmowa z Markie...

Remigiusz Zagraba: Firma Nomax Trading to jeden z najbardziej znanych producentów i dostawców opakowań dla zakładów mięsnych w Polsce i za granicą. Państwa specjalizacją są siatki wędliniarskie Nomanet i osłonki tekstylne Viscofl...

Dezynfekcja zakładów mięsnych - rozmowa z Danielem Świetliński...

Jaka jest różnica pomiędzy dezynfekcją tradycyjną a dezynfekcją ozonowaną ? Dezynfekcja chemiczna ma na celu redukcję drobnoustrojów, takich jak pleśnie, grzyby, wirusy i bakterie. Wiele bakterii potrafi uodpornić się na działanie popularnych środków c...

Lidl - co ciekawego ?

Chcielibyśmy poinformować, iż sieć Lidl Polska liczy już ponad 630 sklepów, ulokowanych na terenie całego kraju, obsługiwanych przez 9 Centrów Dystrybucyjnych (wkrótce nastąpi otwarcie 10 magazynu w Kałuszynie). Rocznie otwieramy kilkadziesiąt nowych skl...
Opublikowany: 27.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięs...

Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięs...

Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...

"Wysoka jakość dotyczy nie tylko samego mięsa, ale również cał...

Remigiusz Zagraba: SABA to firma rodzinna założona w 1997 r. i rozwijana przez Annę i Andrzeja Trochym. Obecnie w firmie pracuje drugie pokolenie rodziny, dzięki któremu firma dodatkowo prowadzi działalność na kontynentach azjatyckim i afrykańskim. Co obecni...
Opublikowany: 10.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, sklepy mięsne, Etykiety:

Urządzenia chłodnicze do sklepów - rozmowa z Danielem Chwastki...

  Remigiusz Zagraba: Jakie trendy dominują obecnie na rynku wyposażenia sklepów? Daniel Chwastek: Dzisiejsze urządzenia chłodnicze to istotny element wnętrza każdego sklepu, dlatego klient ma możliwość wyboru kolorystyki i wykończeń. Kolorystyka oraz ...
Opublikowany: 22.08.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.