FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Artykuły

Kiełbasa sztygara - producent śląskie

  Prawdziwie śląski smak – Kiełbasa Sztygara marki Berger. Portfolio, mającej swój rodowód na Śląsku, firmy Berger zasilił kolejny wyjątkowy produkt. Kiełbasa Sztygara to wysokogatunkowe mięso wieprzowe z dodatkiem czosnku niedźwiedziego i...
Opublikowany: 21.01.2019 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, Etykiety:

Schab wieprzowy bez kości, producent łódzkie

  Jedną z najszlachetniejszych i najpopularniejszych części mięsa wieprzowego jest schab. Schab przeznaczony jest przede wszystkim do pieczenia, smażenia i wędzenia. Producenci wędlin wyrabiają z niego m.in. polędwicę sopocką, łososiową, łączą z boczkiem w rol...
Opublikowany: 17.01.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne, łódzkie, Etykiety:

Kurczak Zagrodowy – Oryginał jest tylko jeden

Zagrodowy to marka premium, dla której liczy się przede wszystkim najwyższa jakość oferowanych produktów. Firma Sedar S.A. oprócz całych tuszek, oferuje również drób w postaci tzw. elementów. Na rynku dostępne są filety z piersi Kurc...

Plastikowe pojemniki na mięso - czyli jaka skrzynka najlepsza?...

Plastikowe pojemniki na mięso to element niezbędny w każdej masarni, zakładzie mięsnym, czy sklepie. Pojemniki wykorzystywane są do przechowywania produktów mięsnych, drobiarskich oraz ryb. Mają też inne przeznaczenie - służą do transportowania mięsa, jak równi...

Dynamiczny rozwój sieci Dino Polska - Szymon Piduch, Prezes Za...

  Sieć Dino liczy 977 sklepów; 202 nowo otwarte sklepy w 2018 r. Dino Polska S.A., jedna z najszybciej rozwijających się polskich sieci handlu detalicznego artykułami spożywczymi, otworzyła w 2018 r. 202 nowe markety wobec 147 rok ...
Opublikowany: 10.01.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Kebab wołowy z baraniną - producent mazowieckie

fot.Kaptan Food Popularność kebabu w Polsce nie słabnie, wciąż jest jednym z najchętniej kupowanych posiłków w Polsce. Polacy pokochali kebab szczególnie ten oryginalny za orientalny smak, wysoką jakość, krótki czas przyrządzenia i przystępną cenę. ...
Opublikowany: 09.01.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, baranina, wołowina, Etykiety:

Kiełbaski pieprzowe - producent małopolskie

Kiełbaski pieprzowe - producent Moda na zdrową żywność przybiera na sile. Jak pokazują badania i wypowiedzi ekspertów, coraz większą wagę Polacy przywiązują do składu produktów spożywczych, które kupują. Firma PCD SALAMI zaprezentowała swó...
Opublikowany: 07.01.2019 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, wędliny, innowacje, dla dzieci, Etykiety:

Automat ważąco-etykietujący, producent NOVITUS

Dzieje ludzkości znaczone są kamieniami milowymi postępu. Aż trudno sobie dzisiaj wyobrazić, że opanowanie tak podstawowych dzisiaj czynności, jak rozpalanie i podtrzymywanie ognia miało fundamentalne znaczenie dla ludzkości. Opanowanie przez człowieka umiejętności posługiwa...

Termometr elektroniczny do żywności, mrożonek

Zapewnienie najwyższej jakości żywności i zgodność z wymaganiami HACCP w gastronomii -rozwiązania pomiarowe TESTO. Temperatura to jeden z najważniejszych czynników mających wpływ na jakość i trwałość produktów gastronomicznych we wszystkich fazach jego wytwar...
Opublikowany: 03.01.2019 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Sklep mięsno-wędliniarski dzisiaj

    Wielu producentów wędlin rozwija własne sieci specjalistycznych sklepów. Z reguły są to niewielkie powierzchnie z urządzeniami chłodniczymi w których prezentowane są produkty. Niestety, urządzenia dobierane są ze względu na jedno kryterium, ...
Opublikowany: 19.12.2018 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.