Artykuły w kategorii: Artykuły
Klient, wybierając sklep mięsny, zwraca podświadomie uwagę na czystość oraz wygląd personelu. Zadbany sprzedawca, ubrany w czyste i dobrze dopasowane ubranie będzie z pewnością wzbudzał większe zaufanie, a sklep zostanie odebrany jak bardziej przyjazny i profesjonalny.
Zaku...
Prawdziwie śląski smak – KIEŁBASA SZTYGARA marki BERGER.
Portfolio, mającej swój rodowód na Śląsku, firmy BERGER zasilił kolejny wyjątkowy produkt.
Kiełbasa sztygara to wysokogatunkowe mięso wieprzowe z dodatkiem czosnku niedźwiedzi...
Mięso wołowe uchodzi za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięsa. Doceniane i popularne jest przede wszystkim w Europie.
Za co więc kraje europejskie cenią polską wołowinę?
Na początek warto wspomnieć, że jest to produkt w pełni naturalny. Zwierzę...
Plastikowe pojemniki na mięso to element niezbędny w każdej masarni, zakładzie mięsnym, czy sklepie. Pojemniki wykorzystywane są do przechowywania produktów mięsnych, drobiarskich oraz ryb. Mają też inne przeznaczenie - służą do transportowania mięsa, jak również ...
Sieć Dino liczy 977 sklepów; 202 nowo otwarte sklepy w 2018 r.
Dino Polska S.A., jedna z najszybciej rozwijających się polskich sieci handlu detalicznego artykułami spożywczymi, otworzyła w 2018 r. 202 nowe markety wobec 147 rok ...
fot.Kaptan Food
Popularność kebabu w Polsce nie słabnie, wciąż jest jednym z najchętniej kupowanych posiłków w Polsce.
Polacy pokochali kebab szczególnie ten oryginalny za orientalny smak, wysoką jakość, krótki czas przyrządzenia i przystępną cenę. ...
Kiełbaski pieprzowe - producent
Moda na zdrową żywność przybiera na sile. Jak pokazują badania i wypowiedzi ekspertów, coraz większą wagę Polacy przywiązują do składu produktów spożywczych, które kupują.
Firma PCD SALAMI zaprezentowała swó...
fot. ZPM Mieczysław Witkowski
Warto celebrować codziennie chwile z najbliższymi, a nic tak nie łączy, jak wspólny posiłek. Pod warunkiem, że będzie smaczny, wyjątkowy, pachnący i bez konserwantów !
Przenieśmy się na tereny Roztoczańskiego Parku Narodowego d...
Wielu producentów wędlin rozwija własne sieci specjalistycznych sklepów. Z reguły są to niewielkie powierzchnie z urządzeniami chłodniczymi w których prezentowane są produkty. Niestety, urządzenia dobierane są ze względu na jedno kryterium, ...
fot.freepik.pl
Pasztet to potrawa wyrabiana mechanicznie lub ręcznie na jednolitą masę, która przyrządzana jest najczęściej z surowego lub gotowanego mięsa: wieprzowego, drobiowego lub króliczego oraz podrobów. Aby pasztet nabrał odpowied...