Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/drób - kurczęta - Strona 3 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: drób - kurczęta

ZM POLIWCZAK - kiełbaski drobiowe wędzone, parówkowa i pasztet...

Zdj. ZM Poliwczak  Kolejny sukces firmy z Mysłowic! Trzy produkty z oferty Zakładu Mięsnego POLIWCZAK  zostały nagrodzone przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Podczas XXII audytu artykułów spożywczych specjały zdobyły prestiżow...

Dlaczego warto kupować mięso z kurczaka pakowane w atmosferze ...

Sposób pakowania mięsa z kurczaka to ważny czynnik, który wpływa na jego świeżość i jakość. Producenci, aby wydłużyć okres trwałości produktów, pakują mięso w atmosferze ochronnej MAP. Na czym więc polega ta metoda i dlaczego warto kupować mięso z kurcz...

Grillowanie, czyli zdrowy posiłek w ogrodzie

Długo oczekiwany sezon na ucztowanie w plenerze nareszcie się rozpoczął. Nasze grillowane menu często ulega zmianie, bywa rozszerzane o nowe smaki, zazwyczaj przyprawy, dodatki i sosy. Jednak w centrum uwagi zawsze pozostaje mięso w postaci: różnorodnych kiełbasek, sz...

Kebab bez konserwantów

  W dzisiejszych czasach coraz więcej restauratorów, przy zakupie produktów spożywczych do swoich potraw, stawia na ich naturalny skład. Wymaga tego rynek i konsumenci. Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań. Powinien więc być w 100% naturalny, bez...

Agrofood Poland zaprasza do współpracy rzetelnych producentów...

Z Polski w styczniu 2015 r. wywieziono (w ekwiwalencie mięsa) 51 tys. ton żywca, mięsa, tłuszczów i przetworów wieprzowych, o 17% mniej niż przed rokiem. Zmalał eksport trzody chlewnej, mięsa i tłuszczów, a nieznacznie zwiększył się eksport przet...

Kebab turecki- producent w Warszawie

Pierwsze bułki z rozdrobnionym mięsem baranim, wołowym lub drobiowym, sałatkami i sosem, potocznie zwane kebabami, miały swoją premierę w Polsce kilkanaście lat temu. Szybko zyskały wierną grupę smakoszy i w piorunującym tempie wyparły nudne hamburgery i hot-dogi. Pierwsz...

Kebab dla gastronomii i barów szybkiej obsługi

Aktualnie kebab to jedna z najbardziej popularnych potraw w gastronomii. Punkt gastronomiczny, który posiada w swojej ofercie prawdziwy turecki kebab w większym stopniu cieszy się zainteresowaniem wielu klientów. Najważniejszym składnikiem dania kebab jest mięs...
Opublikowany: 31.03.2014 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Pasztety firmy Sedar zwycięzcami konkursu Wojewódzki Lider Sm...

Uroczysta gala konkursu Wojewódzki Lider Smaku odbyła się 12 lutego w Lublinie. Była to już IX edycja imprezy, organizowanej przez Regionalną Izbę Gospodarczą. Do udziału zgłoszono 17 wyrobów w czterech kategoriach: wyroby cukiernicze, piekarskie, garma...

Kebab dla restauratorów - 100% naturalny

Kebab należy obecnie do najbardziej popularnych dań mięsnych. Jednak wielbiciele tego szybkiego w przygotowaniu, a zarazem pysznego posiłku, zdają sobie sprawę, że często posiada on niebezpieczne dla zdrowia alergeny oraz substancje chemiczne. Dlatego P.P.H.U. Supermeat...

Pasztet z kurczaka zagrodowego Sedar - smak dzieciństwa na św...

Pasztet to wyśmienity produkt o niezwykle bogatej tradycji, tak charakterystyczny dla polskiej kultury kulinarnej, że nie sposób wyobrazić sobie bez niego świątecznego stołu. Idealnie mięsny, o wyjątkowej konsystencji i cieszącym podniebienie smaku, pasztet od wiek...

Pierwsza 1 2 3 4 5 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.