FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Eksperci branży mięsnej

Jeśli posiadasz instalację chłodniczą - odpowiemy na Twoje pyt...

Instalacje chłodnicze w świetle nowych regulacji F-gazowych Tel. kom.  604 299 354   Nowa Ustawa F-gazowa z maja 2015 r. dotycząca substancji kontrolowanych (czynniki chłodnicze) nakłada  nowe obowiązki  nie tylko na osoby związane wykonawczo z...
Opublikowany: 20.09.2016 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Etykiety: chłodnictwo,

Robert Noceń Carrefour Polska - o sprzedaży mięs i wędlin

  O sprzedaży mięs i wędlin, zakupach przez Internet oraz Kampanii Napoleona rozmawiamy z Sekretarzem Generalnym Carrefour Polska - Robertem Noceniem.   Carrefour w Polsce to ponad 800 sklepów. Jakie formaty sklepów są dziś dla Państwa priorytet...

Agregaty chłodnicze w zakładach mięsnych

Wywiadu dla Portalu FirmyMiesne.pl udzielił  Marcin Łazicki - Dyrektor Działu Chłodnictwa Elektronika SA – Technika Chłodnicza Portal FirmyMiesne.pl - Na co zwrócić uwagę przy doborze agregatu w zakładzie mięsnym? Marcin Łazicki: Oczywiśc...
Opublikowany: 25.07.2016 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Etykiety:

Kupiec wędlin Tesco Polska – wciąż szukamy innowacyjnych produ...

„Tworząc ofertę dla naszych klientów i szukając nowych dostawców, szczególną wagę przywiązujemy do jakości i innowacyjności produktów. Dla naszych klientów ważne jest, aby artykuły które kupują, były zdrowe, smaczne i charakter...
Opublikowany: 07.04.2016 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: sieci handlowe,

Krzysztof Jurgiel - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi o obecnej...

Rozmawiamy z Ministrem Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Krzysztofem Jurgielem   Od 18 lutego 2015 r. obowiązuje embargo na import wieprzowiny i jej przetworów do Rosji, Kazachstanu oraz Białorusi. Jak państwo polskie oraz firmy mięsne radzą sobie z tą...
Opublikowany: 31.03.2016 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, eksport, Etykiety: eksport,

Krzysztof Szyndler - ZPM Hańderek o marketingu w branży mięsne...

„Bo diabeł tkwi w szczegółach” O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem. Jak ważny j...
Opublikowany: 10.12.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety: przetwórstwo mięsa,

Dlaczego warto stosować oświetlenie specjalistyczne? – Katarzy...

Odpowiednia prezentacja towaru jest kluczowym elementem zachęcającym klienta do zakupu. Profesjonalne oświetlenie nie tylko pomaga w sprzedaży, ale również pozwala na oszczędność energii elektrycznej. Odpowiednia barwa światła i poprawne ustawienie oświetlenia z pewno...
Opublikowany: 22.09.2015 Kategorie: Eksperci branży mięsnej, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Anna Domagała Nomax Trading Sp. z o.o.- „konsument podejmuje d...

Jaką osłonkę wybrać?- Anna Domagała Prezes Zarządu Nomax Trading Sp. z o.o. dla portalu FirmyMiesne.pl   Firma Nomax Trading od 25 lat istnieje na rynku, stale zwiększając swoje przychody i sprzedaż - jak Wam się to udaje na trudnym i konkurencyjnym rynku branż...

Józef Konarczak Pogorzela - staramy się nadążać za współczesny...

W  ostatnim  czasie wprowadził Pan do oferty dania gotowe typu  kotlety dewolay, szwajcary, delicje drobiowe. Dla kogo dedykuje Pan te produkty i co je wyróżnia? To co je wyróżnia to przede wszystkim, że są przygotowane z najlepszego mięsa i wy...

Sławomir Zalewski - Prezes Cechu Wędliniarzy i Rzeźników m. st...

  Kiedy i dlaczego powstał Cech Wędliniarzy i Rzeźników w m.st. Warszawie ? Obecnie istniejący Cech Wędliniarzy i Rzeźników w m.st. Warszawie, taką nazwę nosi od 2007 r., jest kontynuatorem tradycji przedwojennych cechów : Cechu Wędliniarzy w m....
Opublikowany: 04.03.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Etykiety: wędlina, cech wędliniarzy i rzeźników,

Pierwsza 1 2 3 4 Ostatnia