Artykuły w kategorii: gastronomia
Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...
Opublikowany: 25.09.2018
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
sklepy mięsne,
śląskie,
Etykiety:
Fot. Bożena Podobińska
Remigiusz Zagraba: Restaurację Kuchnia Polska „Gąska” można odwiedzić w Krakowie przy ul. Limanowskiego 1, przy Rynku Podgórskim. Kto szczególnie powinien odwiedzić Państwa restaurację?
Bożena Podobi...
Remigiusz Zagraba: Czterogwiazdkowy Hotel Tęczowy Młyn to jeden z najbardziej utytułowanych hoteli w Kielcach. W 2014 r. otrzymał I miejsce w plebiscycie IV edycji Best Hotel Award na najlepszy polski hotel spośród hoteli kieleckich. Jednym z jego największych atut&oa...
"Dzisiaj koncentrujemy się przede wszystkim na rynku gastronomii", mówi Marzena Perka kierownik zakładu Gold Drób w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Gold Drób z sukcesami prowadzi działalność od 1996 r., a główną d...
Anna Łydek: W stolicy jest wiele ciekawych restauracji, każda zachęca klientów czymś ciekawym. Co wyróżnia Państwa lokal?
Marek Burakowski: Jedzenie jest naszą pasją – zdecydowanie to nas wyróżnia. Dla nas najważniejsze są składniki, z któ...
Remigiusz Zagraba: MAZURINA to gustownie i stylowo urządzona restauracja ze Szczytna. Położona jest nad jeziorem Domowym Małym. Klientów przyciąga ciekawym wnętrzem i bogatym menu. Dlaczego jeszcze warto odwiedzić Mazurianę?
Krzysztof Dunajski: To ...
Remigiusz Zagraba: Panie Jerzy, skąd pomysł na działalność związaną z wędzeniem produktów mięsnych?
Jerzy Grobarek: Urządzeniami do produkcji mięsa, w tym do wędzenia zająłem się 25 lat temu. Zaczynałem od pracy dla innych firm, następnie byłem przedstawic...
Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie
Remigiusz Zagraba: Dziczyzna to mięso o licznych zaletach i walorach m.in. smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, ...
Restauracja Pasja zlokalizowana jest na ulicy Wrocławskiej w Sławkowie, w województwie Śląskim.
„Wyróżnia nas dobra kuchnia. Oferujemy potrawy własnej produkcji” – mówi Bartosz Halkiewcz, manager restauracji w wywiadzie dla ...
„Klimat naszej restauracji jest niepowtarzalny. Jesteśmy wzorowani na tradycyjnych chatach z miejscowości Zalipie” – mówi Mateusz Burzawa, manager restauracji Chata z Zalipia.
Remigiusz Zagraba: Jedną z Państwa specjalizacji jest organizac...