FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: gastronomia

Restauracja Delicja Polska - dostawy mamy codziennie

„W Delicji Polskiej tradycja spotyka się z klasyką w najlepszym wydaniu. Przyrządzamy prawdziwie polskie dania, wyłącznie z lokalnych produktów. Z przekąsek, nasi klienci mogą skosztować m. in. podwędzonych pierogów z cielęciną i chrupiącym boczkiem. Z...
Opublikowany: 09.03.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Restauracja Myśliwska o warunkach udanej współpracy z dostawca...

  „Wśród czołówki potraw, które cieszą się największym uznaniem naszych klientów, należy wymienić zupę myśliwską, mięso w różnych sosach czy kotlet z dzika”.   O mięsach i wędlinach rozmawiamy z właścicielem rest...
Opublikowany: 02.03.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Terminowość warunkiem dostaw w Restauracji Coyote

Menu Coyote posiada szeroki wachlarz mięs. Można tu znaleźć dania zarówno z drobiu, jak i z wieprzowiny czy wołowiny, będące specjalnością restauracji.   Rozmawiamy z manager Coyote – panią Darią Szatkowską.     Jak nazywa się Państwa r...
Opublikowany: 25.02.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Senso Restaurant&Bar - dostawcą może zostać każdy, kto spełni ...

„Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu przepysznych dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych...
Opublikowany: 23.02.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Stań do przetargu i zostań dostawcą - Restauracja Rycerska

  „Przy przetargu na dostawcę dla naszej restauracji głównym kryterium jest cena. Zwracamy również uwagę na terminowość dostaw, a także na dostępność produktów, które dana osoba czy firma zgłosiła do przetargu”.   O mię...
Opublikowany: 17.02.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Białostocka restauracja Sztuka Mięsa - każdy może zostać dosta...

  Białostocka restauracja Sztuka Mięsa stawia na jakość. Nie brak tu jednak różnorodności jeśli zajrzeć do menu. Cielęcina, jagnięcina, wołowina, wieprzowina i kurczak – w tak szerokim wachlarzu różnych rodzajów mięs każdy smakosz znajdzie c...
Opublikowany: 02.02.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: restauracje,

Maciej Fabisiak szef kuchni Akademii Smaku - czego oczekujemy ...

Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Opublikowany: 09.12.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Sylwia Wicherska menager restauracji Oberża pod Dzwonkiem

Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem Kaczka w sosie śliwkowo – jabłkowym z pyzami i modrą kapustą a może żeberka karmelizowane na miodzie i piwie? Co wybrać? Oba dania brzmią tak apetycznie, że aż ślinka cieknie. Poznańska restauracja Oberża Pod Dzwonkiem to wyśmienite p...
Opublikowany: 01.12.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Szymon Staręga - Manager Karczmy „Kuźniak-Młyn”

Karczma „Kuźniak-Młyn” Dzik na rożnie to tylko jedna z wielu atrakcji tutejszej kuchni Malowniczo położona na skraju Puszczy Noteckiej, niedaleko Międzychodu, w Krainie Stu Jezior. Urzeknie wielbicieli uroczych zakątków Polski i folkloru, a także zaspo...
Opublikowany: 12.11.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Franczyza, prowadzenie biznesu kebabowego rozmowa z Erginem Ac...

Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150  ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.