FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Maciej Fabisiak szef kuchni Akademii Smaku - czego oczekujemy ...

Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Opublikowany: 09.12.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Sylwia Wicherska menager restauracji Oberża pod Dzwonkiem

Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem Kaczka w sosie śliwkowo – jabłkowym z pyzami i modrą kapustą a może żeberka karmelizowane na miodzie i piwie? Co wybrać? Oba dania brzmią tak apetycznie, że aż ślinka cieknie. Poznańska restauracja Oberża Pod Dzwonkiem to wyśmienite p...
Opublikowany: 01.12.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Szymon Staręga - Manager Karczmy „Kuźniak-Młyn”

Karczma „Kuźniak-Młyn” Dzik na rożnie to tylko jedna z wielu atrakcji tutejszej kuchni Malowniczo położona na skraju Puszczy Noteckiej, niedaleko Międzychodu, w Krainie Stu Jezior. Urzeknie wielbicieli uroczych zakątków Polski i folkloru, a także zaspo...
Opublikowany: 12.11.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Justyna Sochacka - sklepy sieci "Słoneczko" - SPAR

„Robiąc ranking sprzedaży na 1 miejscu jest drób” Na nasze pytania o mięsa i wędliny na ladzie sklepu Słoneczko odpowiada kierownik regionalny sklepów sieci Słoneczko - Justyna Sochacka.   Jak nazywają się Państwa sklepy i ...
Opublikowany: 29.10.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, Etykiety: sieci handlowe,

„Blisko. Lokalnie. Naturalnie.” Chata Polska o handlu mięsem i...

„Blisko. Lokalnie. Naturalnie”. to strategia Chaty Polskiej – sieci sklepów ogólnospożywczych oferujących m.in. szeroki wybór smacznych wędlin, a także najlepszej jakości mięs od krajowych dostawców.   O handlu mięsem i...
Opublikowany: 12.10.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: sieci handlowe,

Ernestyn Janeta opowiada o rodzinnej firmie z tradycjami

Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta z Lubomi to tradycja doskonałych wędlin i wszelkiego rodzaju mięs, których receptury przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Za jakość odpowiadają najlepiej przeszkoleni pracownicy, a mięso, z którego przygotowyw...

Dlaczego warto stosować oświetlenie specjalistyczne? – Katarzy...

Odpowiednia prezentacja towaru jest kluczowym elementem zachęcającym klienta do zakupu. Profesjonalne oświetlenie nie tylko pomaga w sprzedaży, ale również pozwala na oszczędność energii elektrycznej. Odpowiednia barwa światła i poprawne ustawienie oświetlenia z pewno...

Agrofood Poland zaprasza do współpracy rzetelnych producentów...

Z Polski w styczniu 2015 r. wywieziono (w ekwiwalencie mięsa) 51 tys. ton żywca, mięsa, tłuszczów i przetworów wieprzowych, o 17% mniej niż przed rokiem. Zmalał eksport trzody chlewnej, mięsa i tłuszczów, a nieznacznie zwiększył się eksport przet...

Nowy członek zarządu w POLOmarkecie

Michał Seńczuk, pełniący obecnie funkcję dyrektora operacyjnego w POLOmarkecie, z dniem 1 lipca b.r. został powołany na członka zarządu spółki. Michał Seńczuk związany jest z POLOmarketem od 2 stycznia 2015 roku. Pełni funkcję dyrektora operacyjnego. Do jego za...
Opublikowany: 07.07.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: sieci handlowe,

Monika Berger - zmieniamy się dla Was, czyli Ślónskie Szpecyja...

Zakłady Mięsne Berger są obecnie na etapie rebrandingu firmy. Jednym z elementów jest metamorfoza logotypu firmy. Dlaczego zdecydowaliście się Państwo na zmianę wizerunku i co wniesie on nowego? Nowy logotyp, to nasz nowy początek. Rebranding firmy niesie...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.