Artykuły/Handel / Gastronomia - Strona 16 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Mięsa do podgrzania - ZM Skiba S.A.

Zakłady Mięsne SKIBA S.A. wprowadzają na rynek nową linię dań gotowych " GOTOWE DO PODGRZANIA”, których wyróżnikami są m.in. wysoka jakość oraz szybkość przygotowania. Dania dedykowane są szczególnie dla osób zapracowanych i dla tych, c...

W Bytomiu w jednym ze sklepów doszło do prawdziwej rewolucji

W mieście Bytom przy ulicy Strzelców Bytomskich 256 znajduje się obecnie wyjątkowy sklep u WOJTKA, gdzie codziennie klienci z pobliskiego osiedla i okolicy dokonują zakupów pierwszej potrzeby. Można tu kupić zarówno świeży chleb, owoce, jak i warzywa, al...

Szynka wieprzowa wędzona, bez fosforanów - nowość Zakładu Mięs...

Oferta produktów mięso — wędliny Zakładu Mięsnego SUCHAN z Zagacia w województwie małopolskim jest naprawdę imponująca. Dzięki temu można zaopatrzyć się we wszystkie elementy mięsa wieprzowego, w tym wysokiej jakości półtusze, elementy wołowe oraz ...

Regionalne dania gotowe - Zakłady Mięsne Berger

Produkty regionalne są z każdym miesiącem coraz bardziej popularne i doceniane przez konsumentów. Już nie tylko wędliny, mięsa, sery czy też owoce i warzywa, ale przede wszystkim obiadowe dania gotowe. Jedną z najciekawszych i najsmaczniejszych kuchni w Polsce jest &b...

Paweł Bogdański z Agrofood Poland o szansach i zagrożeniach na...

Niestety tak, pandemia dotknęła również i naszą branżę...Wielu naszych klientów było zmuszonych ograniczyć, przesunąć terminy zaplanowanych dostaw albo co najgorsze zniknęli z rynku. Jest to reakcja łańcuchowa. Mówiąc w dużym uproszczeniu: jeśli spa...
Opublikowany: 10.02.2021 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Media społecznościowe w promocji lokalnego sklepu mięsnego

zdj. firmymiesne.pl Lokalne sklepy mięsne mogą mieć wiele zalet w porównaniu z dużymi centrami handlowymi.  Indywidualna obsługa kupującego, ręcznie krojone mięso cięte na zamówienie oraz sprzedawca, który zna kupującego osobiście lub z widzenia, ...

Najważniejsze jest słuchanie i zrozumienie potrzeb klienta - f...

Każdego roku odwiedza nas kilkanaście grup kontrahentów z całego świata. Pamiątkowe zdjęcie na wejściu do naszej firmy to już tradycja - mówi Sebastian Trochym Dyrektor handlowy firmy Saba w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl   Firma SABA rozpoczę...
Opublikowany: 07.01.2021 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, Etykiety:

Higiena powierza w sklepach mięsnych i zakładach mięsnych

  MOBILNY LUB ZAMONTOWANY NA STAŁE Higiena powietrza w sklepach mięsnych i zakładach jest obecnie tematem numer jeden. W sytuacji pandemii zapewnienie właściwych warunków higienicznych, czyli oczyszczanie powietrza, dezynfekcja dłoni mają znaczenie dla właści...
Opublikowany: 30.12.2020 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Szynka staropolska i inne staropolskie wyroby- lubelskie

Wędliny ze staropolskim rodowodem!  Wędliny staropolskie kojarzą się z najwyższym kunsztem masarskim. Powinny charakteryzować się nie tylko najwyższą jakością mięsa, ale przede wszystkim recepturą, pochodzeniem, sztuką wyrabiania i historią. Obecnie w Polsce jest ni...

Komora wędzarnicza, jako jedno z rozwiązań w nowoczesnej masar...

  Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Skrzyp od lat nosi miano niekwestionowanego lidera w produkcji maszyn i urządzeń dla masarni i zakładów mięsnych, takich jak np. stoły rozbiorowe, dopalacze dymu, czy chociażby mieszalniki solanki. Nie każdy j...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.