FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Monika Jańczak, Dyrektor Zakupów POLOmarketu - wywiad

  Remigiusz Zagraba: POLOmarket to dzisiaj blisko 290 sklepów zlokalizowanych w całej Polsce. Co wyróżnia Państwa sklepy na rynku detalicznym. W jakich lokalizacjach w najbliżym czasie przewidujecie otwarcia sklepów ?   Monika Jańczak: J...
Opublikowany: 08.06.2015 Kategorie: Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Piotr Pokrywka - wywiad " Nasze sklepy Avita"

  Wywiad z Piotrem Pokrywką – kupcem sieci Nasze Sklepy Avita   Remigiusz Zagraba: Jak można opisac w kilku zdaniach sieć handlową Nasze Sklepy Avita? Piotr Pokrywka: Sklepy Avita to ponad 20 lat istnienia na rynku i zdobycie unikatowych doświadczeń, ...
Opublikowany: 27.05.2015 Kategorie: Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Janusz Pasternak - menedżer hurtowni Kamir

  Remigiusz Zagraba: Hurtownia mięsa i wędlin KAMIR ma swoją siedzibę w Chrzanowie. Jaki obszar obsługujecie obecnie logistycznie? Janusz Pasternak: Nasza firma działa obecnie na terenie dwóch województw: śląskiego i małopolskiego, to tutaj skupiamy g...

Paweł Sołtys - hurtownie STEFAN

Remigiusz Zagraba: Kiedy powstała firma STEFAN i jaka jest Państwa główna działalność? Paweł Sołtys: Dolnośląskie Hurtownie Wędlin STEFAN powstały w grudniu 1989 r. Zajmujemy się dystrybucją oraz hurtową i detaliczną sprzedażą wędlin, konserw, mięsa, drobiu, ser&oac...
Opublikowany: 04.04.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: mięso, wędliny, hurtownia wędlin,

Jaką osłonkę wybrać? Rozmowa z Anną Domagałą -prezes zarządu ...

  Remigiusz Zagraba: Firma Nomax Trading od 25 lat stale zwiększa swoje przychody dzięki rozwojowi sprzedaży. Jak się Państwu to udaje, na bardzo trudnym i konkurencyjnym rynku branży mięsnej? Anna Domagała: Stawiamy na innowacyjność oraz na indywidualne rozpoznanie...
Opublikowany: 27.03.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: osłonki do wędlin, zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Arkadiusz Raczyński - prezes zarządu Hurtowni Polskich

Remigiusz Zagraba: Kiedy powstała Grupa Hurtowni Polskich, czym się zajmuje i na jakim obszarze działa? Arkadiusz Raczyński: Grupa Hurtowni Polskich powstała 6 grudnia 2002 roku. Nasza siedziba znajduje się w Katowicach.  Zajmujemy się przede wszystkim dystrybucj...
Opublikowany: 28.02.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: hurtownia mięsa i wędlin,

Barbara Furmańczuk - dyrektor kategorii fresh Żabka Polska

    Remigiusz Zagraba: Sieć sklepów Żabka i Freshmarket to dzisiaj ? Barbara Furmańczuk: Ponad 4000 placówek w całej Polsce, w których każdego dnia ponad 1,5 miliona Klientów dokonuje codziennych zakupów. R.Z.: Sklepy...
Opublikowany: 27.02.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: sieci handlowe,

Marian Winiarski - Dyrektor Cechu Rzeźników Ziemi Łódzkiej- "p...

Remigiusz Zagraba: Jak idea przeświecała powstaniu Cechu Rzeźników i Wędliniarzy Ziemi Łódzkiej? Marian Winiarski: Odpowiedź jest jednoznaczna, Cech jako organizacja samorządu przedsiębiorców małych i średnich firm reprezentuje ich interesy. Jest zatem...
Opublikowany: 19.02.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: mięso, wędliny, zakłady mięsne,

Zakaz uboju rytualnego budzi kontrowersje- Małgorzata Podniesi...

Zakaz uboju rytualnego budzi kontrowersje. Dla nas przedsiębiorców są to stracone szanse, które uderzają w całą branżę - mówi serwisowi Firmy Miesne.pl Małgorzata Podniesińska Prokurent Zakładów Mięsnych- Mokobody Sp. z o.o. Remigiusz Zagraba: ...
Opublikowany: 04.10.2014 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: wołowina, zakłady mięsne, ubojnie,

Marek Florczak - swojskie wędliny górą- specjały z Małopolski...

Marketowe półki uginają się od masowych mielonek, kiełbas, szynek cieknących wodą. Zachęcają one niską ceną, promocją, wyróżniającym się opakowaniem. Jednak w tej niskiej cenie tkwi niezwykła tajemnica- i tu nasuwa się pytanie, z czego mielonka jest zrobiona...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.