FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Sklepy mięsne Zofia Zawrot - nowe otwarcia

Firma Mięso i wędliny Zofia Zawrot z Drawska Pomorskiego serdecznie zaprasza do dwóch nowo otwartych sklepów mięsnych. Przedsiębiorstwo od początku istnienia czyli od roku 1996 zwiększa zatrudnienie (w 1996r. zatrudnionych było 16 osób, obecnie zaś ponad...

Elementy z kurczaka na eksport

Produkcja mięsa drobiowego rośnie w skali światowej i w tym roku przekroczy 100 mln ton a tym samym poziom produkcji z roku 2010- podają analitycy BGŻ. Mięso z kurczaka to jedno z najpopularniejszych rodzajów mięs drobiowych spożywanych w wielu krajach i kulturach. ...

Wywiad z Przemysławem Chabowskim - twórcą strategii dla marki ...

Remigiusz Zagraba: Najpierw ukończył Pan studia na wydziale technologii żywienia, następnie pracował w firmach spożywczych takich jak: Warka, Agrosmak, Interchamp. Dlaczego zdecydował się Pan zarządzać firmą mięsną? Przemysław Chabowski: Propozycja, którą dostałem była...
Opublikowany: 31.07.2011 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: branża mięsna, mięso, wędliny, zakłady mięsne,

Ewa Woch -rozmowa z dyrektorem zarządzającym easyFairs® Poland...

  Rozmowa z Dyrektorem Zarządzającym easyFairs® Poland – Ewą Woch   Remigiusz Zagraba:  Skąd wziął się pomysł na stworzenie targów dla małej gastronomii, fast food i cateringu easyFairs®  FOOD-to-GO ? Ewa Woch: Firma eas...
Opublikowany: 08.04.2011 Kategorie: Artykuły, Wydarzenia, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: targi mięsne,

Eksport mięsa

  Eksport polskiego mięsa ciągle się rozwija i zwiększa. Firma Agrofood Poland z Nowego Sącza w roku 2010 osiągnęła obroty na poziomie 100 mln złotych, eksportując mięso wołowe, wieprzowe oraz drób  min. do krajów UE, Chin, Stanów Zjednoczony...

Zakłady mięsne - tworzenie wartości firmy - Wojciech Woźniak...

Jeśli właścicielom firm bądź menadżerom zadamy pytanie o cele biznesowe ich organizacji odpowiedzą prawdopodobnie , że ich „celem jest zysk”. Tymczasem taki sposób myślenia może być w dłuższej perspektywie zgubny.  Nie oznacza to, że zysk i rentowność są...
Opublikowany: 01.02.2011 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: branża mięsna, Wojciech Woźniak, zakłady mięsne,

Wojciech Woźniak – o zarządzaniu, marketingu i kreowaniu mark...

Szanowni Państwo, portal FirmyMiesne.pl nawiązał współpracę z Wojciechem Woźniakiem, który specjalnie dla Was  podzieli się swoim doświadczeniem z zakresu zarządzania, marketingu oraz tworzenia marki w branży mięsnej. Wojciech Woźniak  ukończył Akad...
Opublikowany: 19.01.2011 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: Wojciech Woźniak,

Przemysław Chabowski - Lider biznesu branży mięsnej

Przemysław Chabowski urodził się 05.01.1958 roku w  miejscowości Poznań. Ukończył Akademię Rolniczą w Poznaniu na Wydziale Technologii Żywności, gdzie uzyska tytuł magister  inżynier technologii żywności. Pracował min. w Zakładach Piwowarskich Warka, firmie Agrosm...
Opublikowany: 04.01.2011 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety: branża mięsna, zakłady mięsne,

Wojciech Woźniak - o firmie PEKLIMAR i branży mięsnej w Polsce...

Remigiusz Zagraba: Firma Peklimar istnieje od 1990 roku. Jak opisałby Pan obecną działalność ? Wojciech Woźniak: Mamy za sobą 20 lat istnienia na rynku i przez ten okres wiele się zmieniło w naszej firmie. Na co dzień tego może nie dostrzegamy, ale jak porównamy dłuższ...
Opublikowany: 04.07.2010 Kategorie: Handel / Gastronomia, Etykiety: parówki, branża mięsna, wędliny, Wojciech Woźniak, zakłady mięsne,

Kulinarne atrakcje w Expo Silesia

III Mistrzostwa Polski Kelnerów; kulinarny show, podczas którego będą przygotowywane wariacje kulinarne z polędwicy wołowej z warzywami Oerlemans; pokazy oraz konkursy Śląskiej Grupy Kulinarnej i Klubu Szefów Kuchni, takie jak „Półmisek śląskic...
Opublikowany: 27.11.2009 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.