FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Sieć DINO Polska S.A. odnotowała znaczący wzrost przychodów w ...

Dino Polska S.A., polska sieć marketów spożywczych, będąca jedną z najszybciej rosnących sieci na rynku handlu detalicznego artykułami spożywczymi w Polsce, odnotowała w 2018 roku dynamiczny wzrost przychodów ze sprzedaży (+30,8%r/r do&nbs...
Opublikowany: 17.03.2019 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety:

W zgodzie z europejskimi standardami - rozmowa z Dariuszem Pas...

fot. Andrzej Piechocki W sporcie udany start, to nawet połowa sukcesu. Nie inaczej jest w biznesie. Już w pierwszym roku działalności P. Z. PANEPOL Spółka z o. o. w Wysogotowie koło Poznania wyróżniona została Złotym Medalem Międzynarodowych Targów Poz...
Opublikowany: 08.03.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, gastronomia, sklepy mięsne, Etykiety:

Klipsownice, kotleciarki producent - rozmowa z Piotrem Pranczk...

  Remigiusz Zagraba: Minął właśnie rok od momentu jak 1 lutego 2018 roku, firmę Maga producenta maszyn klipsujących, klipsów i pętelek oraz maszyn rozbijających mięso dla gastronomii przejęła firma Beck Fastener Group, jeden z największych dotychczasowych klien...
Opublikowany: 25.02.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, gastronomia, sklepy mięsne, Etykiety:

Polska wołowina po aferze. Rozmowa z Jackiem Zarzeckim - preze...

  Remigiusz Zagraba: Polska jest siódmym producentem wołowiny pod względem wielkości produkcji w UE. Jakie aspekty decydują o popularności tego mięsa, jeśli chodzi o eksport ?    Jacek Zarzecki: Jednym z podstawowych czynników jest cena, kt...
Opublikowany: 21.02.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Dynamiczny rozwój sieci Dino Polska - Szymon Piduch, Prezes Za...

  Sieć Dino liczy 977 sklepów; 202 nowo otwarte sklepy w 2018 r. Dino Polska S.A., jedna z najszybciej rozwijających się polskich sieci handlu detalicznego artykułami spożywczymi, otworzyła w 2018 r. 202 nowe markety wobec 147 rok ...
Opublikowany: 10.01.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Auchan Polska - rozmowa z Dorotą Patejko o planach i możliwośc...

Remigiusz Zagraba: Sieć Auchan obecna jest w Polsce od 1996 r., a swój pierwszy hipermarket otworzyliście Państwo w Piasecznie. Ile sklepów dzisiaj należy do sieci i czy w planach jest jej dalszy rozwój? Dorota Patejko: Obecnie Auchan to 75 hiperm...
Opublikowany: 22.11.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Prasa do kotletów, zrazów i rolad - rozmowa z Łukaszem Solewsk...

Remigiusz Zagraba: Firma SolArM została założona 33 lata temu. Od samego początku celem firmy było oparcie działalności na dostarczaniu klientom tylko najlepszych produktów. Przez pierwsze lata pełna koncentracja była skierowana na produkcji klipsów typu U znan...

Kasy fiskalne online - dla kogo? Rozmowa z Tomaszem Szagunem z...

  Remigiusz Zagraba:  Polski rząd przygotowuje się do wprowadzenia obowiązku posiadania kas fiskalnych online, które będą obowiązywać od 1 stycznia 2019 r. Co to oznacza dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą nad Wisłą? Tomasz Sz...

Produkty Nomax podkreślają markę producenta - rozmowa z Markie...

Remigiusz Zagraba: Firma Nomax Trading to jeden z najbardziej znanych producentów i dostawców opakowań dla zakładów mięsnych w Polsce i za granicą. Państwa specjalizacją są siatki wędliniarskie Nomanet i osłonki tekstylne Viscofl...

Dezynfekcja zakładów mięsnych - rozmowa z Danielem Świetliński...

Remigiusz Zagraba: Jaka jest różnica, pomiędzy dezynfekcją tradycyjną a dezynfekcją ozonowaną ? Daniel Świtalski: Dezynfekcja chemiczna ma na celu redukcję drobnoustrojów, takich jak pleśnie, grzyby, wirusy i bakterie. Wiele bakterii potrafi uodpornić się na ...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.