FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia

Rozmowy o branży mięsnej, cz. 1 – Marian Winiarski – doradca C...

Rozmowy o branży mięsnej, cz. 1 – Marian Winiarski – doradca Cechu Przedsiębiorców Branży Mięsnej Ziemi Łódzkiej.   Anna Łydek: Ceny wieprzowiny od pewnego czasu spadają. Czy uważa Pan, że jest to sytuacja chwilowa, czy też może trwała zmia...
Opublikowany: 06.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, Etykiety:

Specjalistyczne oświetlenie przemysłowe - rozmowa z Przemysław...

Firma ILSS Sp. z o. o., której jest Pan założycielem, to producent specjalistycznego oświetlenia przemysłowego tworzonego w technologii LED. Co sprawia, że w przemyśle spożywczym tradycyjne systemy oświetlenia zastępowane są ledami? Wyzwania stawiane...
Opublikowany: 05.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą...

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz. Część 2   Remigiusz Zagraba: Jak często Wasze sklepy zaopatrywane są w mięso i wędliny? Mieczysława Bogdanowicz: Aby zapewnić najwyższą jakość oraz świeżość mięsa i wędl...
Opublikowany: 05.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Rozmowa z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą...

  Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM” PSS w Hajnówce Mieczysławą Bogdanowicz Remigiusz Zagraba: W którym roku powstało Społem PSS w Hajnówce i jaką liczbą sklepów obecnie zarządzacie? Mieczysława Bogdanowicz: Społem Powsz...
Opublikowany: 29.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Dziedzictwo kulinarne Warmii, Mazur i Powiśla- Krzysztof Dunaj...

Mazuriana to elegancka restauracja ze Szczytna. Położona jest nad jeziorem Domowym Małym. Klientów przyciąga ciekawym wnętrzem i bogatym menu. Dlaczego jeszcze warto odwiedzić Mazurianę? To prawda – posiadamy bogate menu, w tym potrawy regionalne oznakowane d...
Opublikowany: 15.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Ciepłe wędliny w sklepie, rozmowa z Jerzym Grobarkiem, właścic...

  Skąd pomysł na działalność związaną z wędzeniem produktów mięsnych? Urządzeniami do produkcji mięsa, w tym do wędzenia zająłem się 25 lat temu. Zaczynałem od pracy dla innych firm, następnie byłem przedstawicielem producentów komór niemieckic...

"Dostosowujemy warunki sprzedaży, dostaw” – Anna Jerzak, właśc...

Hurtownia zlokalizowana jest w Gorlicach, w województwie małopolskim. Jakie produkty mięsne oraz wędliny posiadacie Państwo w ofercie? Cały czas dostosowujemy się do potrzeb klientów. Nasza oferta jest urozmaicona. Posiadamy produkty producentów z ca...
Opublikowany: 08.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o d...

    Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie   Dziczyzna to mięso o licznych walorach smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, szczególnie na tle wieprzowin...
Opublikowany: 15.12.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Hurtownia Rojmax, Mateusz Dopieralski- bazujemy na solidnych z...

Działacie Państwo na rynku już prawie 20 lat. Proszę powiedzieć, do kogo kierujecie swoją ofertę? Oferta hurtowni skierowana jest przede wszystkim do lokalnych pensjonatów, restauracji, które  działają głównie sezonowo.    Obecnie na...
Opublikowany: 06.12.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Izabella Wójcik z firmy Brucha, rozmowa o magazynach, chłodnia...

fot. Izabella Wójcik - reprezentant firmy Brucha w Polsce   Firma Brucha to austriacka firma z ponad 60 letnią tradycją i doświadczeniem w budownictwie chłodniczym, mroźniczym, a także magazynowym. Co wchodzi w zakres Państwa usług i jak przebiega wspó...
Opublikowany: 03.12.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.