Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
fot. Beck Clip Systems
Remigiusz Zagraba: Witamy przedstawiciela BECK CLIP SYSTEMS, firmy z trzydziestoletnią
tradycją w dziedzinie klipsowania.
Rozpocznijmy od początku - jakie były główne kamienie milowe w rozwoju Waszej firmy?
Piotr ...
ZNIKAJĄ KONSERWY KM OKRASY, BO TO NAJLEPSZE NA TE CZASY
Dzisiaj przedstawić chcemy Państwu relację, jak kolejny produkt zakładów mięsnych Konsorcjum Mięsnego Okrasa Grupa Południe sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach, czyli ,,KONSERWA” rezonuje z potrzebami klie...
Kiedy myślimy o steku czy burgerze doskonałej jakości, nasze myśli powinny być skierowane w stronę rodzinnej Firmy "KONKRET" Monika Strzałka. To renomowane przedsiębiorstwo, obecne na rynku od blisko trzydziestu lat, zyskało uznanie jako prawdziwy mistrz w produkcj...
fot.Tremco CPG Poland
W zakładach mięsnych stosuje się zaawansowane technologicznie rozwiązania, m.in. w zakresie organizacji produkcji, przechowywania surowców, systemów zarządzania. Dla jakości finalnego produktu równie istotne jak doskonale wyposażo...
fot.ZM Ernestyn Janeta
Kiełbasa z Beczki – Prawdziwa Rewolucja na Twoim Stole!
Zastanawiasz się, co wyjątkowego możesz podać na stół? Mamy odpowiedź! Kiełbasa z beczki od Zakładu Rzeźniczo - Wędliniarskiego Ernestyn Janeta to coś, czego jeszcze nie pró...
Opublikowany: 27.10.2023
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
Handel / Gastronomia,
eksport,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
sklepy mięsne,
śląskie,
Etykiety:
fot.QSC
Laboratorium QSC-LAB w Szczecinie to cieszące się zaufaniem swoich klientów laboratorium działające na rynku od ponad 10 lat. Cechuje nas rzetelność i wiarygodność poparta wieloletnim doświadczeniem w badaniach laboratoryjnych. Solidnym fila...
fot.Dobrowolscy
Parówka – klasyk kuchni, który wszyscy znamy.
Ale czy jesteś pewien, że znasz wszystkie jej oblicza? Oto trzy nowoczesne przepisy, które odmienią Twoje śniadania!
Parówki – Historia Pełna Sm...
Wywiad z Prezesem Zarządu firmy KAMIR MAK Sp. z o.o. Januszem Pasternakiem o wyzwaniach biznesowych i unikatowości rynku męsnego
Remigiusz Zagraba: Serdecznie witam! Zacznijmy od przysmaku rynkowego – które mięso najchętniej ląduje w koszykach pols...
Kebab to najpopularniejszy fast-food obecnych czasów. Serwowany jest praktycznie w każdej restauracji, ponieważ cieszy się uznaniem wielu konsumentów na świecie i w kraju. Standardowy kebab kojarzy się ze smaczną pitą z mięsem, różn...
fot.TELESTO S.A.
Remigiusz Zagraba: Skąd wziął się pomysł na wykorzystanie technologii mgły wodnej w procesie chłodzenia wędlin?
Michał Bartnik: Zupełnie przypadkowo. Podczas projektowania przez nas przeciwpożarowego mgłowego systemu do ochrony frytownic, właściciel ...