Artykuły w kategorii: Handel / Gastronomia
fot.KM Okrasa
Akcja ,,Jedz z nami” ma na celu promować i pokazywać, że można jeść to, co się chce, jeśli tylko wprowadzi się ruch do swojego życia.
W całą akcję są zaangażowane nasze panie ekspedientki, kierowniczki rejonów jak i...
fot.Beck Clip System
Wprowadzając do oferty nową generację klipsownic stołowych jednorzędowych,
BECK CLIP SYSTEMS skupia się na niezawodności i „lekkości” konstrukcji, dzięki czemu urządzenia są łatwe w ustawianiu oraz obsłudze. Powyższe cechy sprawiają,...
fot. Staropolska Strzecha
Czy kiełbasa i polędwica mogą iść w parze, pełnej smaku, kunsztu masarskiego i wspaniałego składu?
Okazuje się, że tak i to nawet z wyróżnieniem TOP PRODUKT i Doceń polskie.Takie duety nie zdarzają się często, nie dość, że powi...
fot.Ciećwiera
Wiosna tuż za rogiem, szykujemy się na wielkie grillowanie. Wiosną i latem nie można sobie wyobrazić weekendu bez grillowanych kiełbas, mięsa, warzyw, pieczywa.
Czy w 2023 roku to szaszłyki wygrają z kiełbasą?
Kiełbasa była dotąd najpopularni...
fot.Witold Gaik
Remigiusz Zagraba: Jest rok 1990, następują historyczne przemiany w Polsce, a w Najdziszowie Witold Gaik podejmuje, pewnie jedną z najważniejszych decyzji w życiu zawodowym i uruchamia Prywatny Zakład Mięsny Gaik. Od tamtej pory minęło 33 lata, jak...
Mięso z indyka jest doskonałym surowcem do wyrobu wędlin ze względu na swoje walory zdrowotne – zawiera mniej tłuszczu niż inne rodzaje mięs. Zakłady przetwórstwa mięsnego produkując wędliny, kiełbasy, parówki, kabanosy czy indyka wędzonego wykorzys...
telefon: 515 286 502, 33 4976620 www: unifloor.pl
e-mail: unifloorbartek@onet.eu
Najbardziej rygorystyczne standardy jakości, higieny i bezpieczeństwa są normalne w branżach produkcji żywności i napojów. W sz...
fot. Kabanos
Jedzenie przez duże J
Aktywność fizyczna i właściwe, dobre odżywianie to klucz do lepszego zdrowia, szczęśliwszego życia i energii, której potrzebujemy, każdego dnia. To, co jemy, wpływa na nasze samopoczucie. Firma KABANOS z Przecławia wprowadziła l...
Alginiany to preparaty, które doskonale wpisują się we właściwości kształtujące teksturę wyrobów mięsnych, a także mogą wpływać na ich kształt. Preparaty otrzymywane z wodorostów morskich przeznaczone do wytwarzania osłonek alginianowych, dystrybuowane są p...
Wyrabianie wędlin na Śląsku to wielka tradycja. To właśnie z tego regionu pochodzą wyroby, które zna niemal cała Polska. Rzeźnictwo śląskie jest cenione nie tylko w kraju nad Wisłą, ale też w wielu krajach europejskich. Od 1989 r. Ernestyn Janeta z Lubomii wraz z rodziną...