FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Historie zakładów mięsnych

Kolejka do mięsnego

     Już wkrótce wydanie ciekawego poradnika, dedykowanego specjalnie dla:    - kupców w sieciach handlowych, - właściciei sklepów i sieci handlowych, - kadry zarządzającej sklepami,  - działów handlowyc...
Opublikowany: 04.11.2017 Kategorie: Artykuły, Wydarzenia, Historie zakładów mięsnych, Etykiety:

Melanko – „Wyróżniają nas nasze produkty”

„Jesteśmy dumni z tego, iż coraz więcej wraca się do narodowych smaków i tradycji przyprawowych. Posiadamy wiele klasycznych produktów bez udziału „chemii”, dzięki którym czujemy się wyróżnieni.” – mówi Ry...
Opublikowany: 09.03.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety: kujawsko-pomorskie,

PPHU Osłonka - solidne ogniwo dobrej praktyki handlowej

O zmianach w firmie PPHU Osłonka oraz o sztandarowych produktach rozmawiamy z szefem firmy Stefanem Jerzym Pielechem.   Za rok Firma będzie obchodziła 25 lecie funkcjonowania na rynku polskim.  Jest to dobry moment na podsumowania dotychczasowej działalnoś...
Opublikowany: 24.02.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety:

Paweł Bogdański o działalności i rozwoju firmy

„Chcemy, aby Agrofood Poland był ułatwieniem i prostym rozwiązaniem w sprzedaży produktów dla zakładów mięsnych. Aby zakłady skupiły się na produkcji i na jakości produktu, a my zajmiemy się kompleksową obsługą sprzedaży, eksportu.”   Rozma...
Opublikowany: 16.02.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety: mięso,

Eugeniusz Adamiec – każdy kanał dystrybucji jest ważny

„Nie stawiamy wysokich wymagań w kwestii minimum logistycznego i zawsze uczciwie traktujemy swoich odbiorców.”   Prezes Zarządu Eugeniusz Adamiec o sukcesie firmy „LESZ” Sp. z o. o., recepturach i planach na przyszłość.   ...

Maja Tereszkiewicz o produktach i nagrodach firmy Profi

„Firma Profi każdego roku otrzymuje wyróżnienia, które są dla nas potwierdzeniem wysokiej jakości produktów. Nasze produkty są zwycięzcami wielu prestiżowych nagród rynkowych i konsumenckich” – mówi Maja Tereszkiewicz,&...

Andrzej Skiba o początkach i obecnej działalności Zakładów Mię...

„Wkładamy wiele serca we wszystkie nasze produkty, ale jeśli mam wymienić te sztandarowe, to są to produkty z najdłuższą tradycją.” O historii Zakładów Mięsnych Skiba opowiada właściciel Andrzej Skiba.   Zakłady Mięsne Skiba istnieją na rynku od...

Iwona Tołłoczko o sukcesie rodzinnej firmy

„Myślę, że firma rodzinna to potężna siła i wierzę w nasz rozwój. Chcę stworzyć przyszłość dla swoich dzieci, coś im po sobie zostawić. Może doczekam takiej satysfakcji jak moja mama, która codziennie może się cieszyć tym, że praca jej i ta...

Magdalena Takmadżan o sukcesji w rodzinnej firmie Matthias

"Stale podążamy za tym, aby produkować dla naszych klientów takie produkty, które zaspokoją ich potrzeby, ale również pobudzą chęci do poznawania nowych, naszym zdaniem, interesujących smaków." - mówi Magdalena Takmadżan w wywi...

Józef Konarczak o 25 latach istnienia Zakładu Mięsnego Konarcz...

„W ostatnim czasie sytuacja na rynku mięsa i wędlin jest bardzo dynamiczna i trzeba się natrudzić, ale znaleźć sobie miejsce. Najważniejszym wyzwaniem jest więc utrzymanie wielkości produkcji i jej powiększanie”. W ćwierć wieku od powstania Zakładu Mięsnego Kon...
Opublikowany: 15.12.2015 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 Ostatnia