FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Historie zakładów mięsnych

Kolejka do mięsnego

       Drodzy Czytelnicy,  Polacy uwielbiają mięso i wędliny. Ponad 90% Polaków deklaruje, że są mięsożercami. Choć grupa wegetarian i wegan z każdym rokiem się powiększa, szczególnie wśród najmłodszych generacji wiekowyc...
Opublikowany: 04.11.2017 Kategorie: Artykuły, Wydarzenia, Historie zakładów mięsnych, Etykiety:

Maja Tereszkiewicz o produktach i nagrodach firmy Profi

„Firma Profi każdego roku otrzymuje wyróżnienia, które są dla nas potwierdzeniem wysokiej jakości produktów. Nasze produkty są zwycięzcami wielu prestiżowych nagród rynkowych i konsumenckich” – mówi Maja Tereszkiewicz,&...

Andrzej Skiba o początkach i obecnej działalności Zakładów Mię...

„Wkładamy wiele serca we wszystkie nasze produkty, ale jeśli mam wymienić te sztandarowe, to są to produkty z najdłuższą tradycją.” O historii Zakładów Mięsnych Skiba opowiada właściciel Andrzej Skiba.   Zakłady Mięsne Skiba istnieją na rynku od...

Józef Konarczak o 25 latach istnienia Zakładu Mięsnego Konarcz...

„W ostatnim czasie sytuacja na rynku mięsa i wędlin jest bardzo dynamiczna i trzeba się natrudzić, ale znaleźć sobie miejsce. Najważniejszym wyzwaniem jest więc utrzymanie wielkości produkcji i jej powiększanie”. W ćwierć wieku od powstania Zakładu Mięsnego Kon...
Opublikowany: 15.12.2015 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Etykiety:

Ernestyn Janeta opowiada o rodzinnej firmie z tradycjami

Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta z Lubomi to tradycja doskonałych wędlin i wszelkiego rodzaju mięs, których receptury przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Za jakość odpowiadają najlepiej przeszkoleni pracownicy, a mięso, z którego przygotowyw...

Stanisław Jarosz z Pilzna zasłużony dla rolnictwa

Odznaka honorowa „Zasłużony dla rolnictwa” jest ważnym wyróżnieniem przyznawanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Od 10 kwietnia b.r. takim wyróżnieniem może się pochwalić Stanisław Jarosz, założyciel i właściciel firmy „Taurus&rdquo...
Opublikowany: 18.05.2015 Kategorie: Historie zakładów mięsnych, Etykiety: dania gotowe, wyroby garmażeryjne,

„Nasze sklepy stworzyliśmy z myślą o konsumentach o różnych up...

Jakie przesłanie marketingowe ma nieść za sobą zdjęcie zastawionego stołu z Polska Szlachtą oraz wystrój Państwa sklepów firmowych? Bekon to rodzinna firma z tradycjami, oferująca szeroki wybór wędlin i mięs. Nasze sklepy firmowe stworzyliśmy z myś...

Adam Konacki- Dyrektor handlowy firmy Markam - "Duży nacisk po...

- Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby? - Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów  żywności. Szczególnie trudne są do...

Wędliny - Masarnia Zofia Zawrot 20 lat na rynku

Od 20 lat staramy się sprostać oczekiwaniom i gustom naszych klientów. Tę długą obecność na rynku, zawdzięczamy ogromnemu zapałowi, determinacji oraz pracy całego zespołu  firmy „Mięso i Wędliny Zofia Zawrot”. Początki były trudne i skromne, jeden ...

Andrzej Stania -właściciel zakładów mięsnych i prezes śląskieg...

Pan Andrzej Stania właściciel Zakładu Mięsnego Stania, a także prezes Śląskiego Cechu Rzeźników i Wędliniarzy o godzinie 5.00 rano opowiada nam o wyzwaniach, szansach i zagrożeniach polskiej branży mięsnej.   "... W początkowej fazie zakład był zaadoptowany...

Pierwsza Poprzednia 1 2 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.