Artykuły w kategorii: hurtownie
Wędliny ze staropolskim rodowodem!
Wędliny staropolskie kojarzą się z najwyższym kunsztem masarskim. Powinny charakteryzować się nie tylko najwyższą jakością mięsa, ale przede wszystkim recepturą, pochodzeniem, sztuką wyrabiania i historią. Obecnie w Polsce jest ni...
Opublikowany: 04.12.2020
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
Handel / Gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
sklepy mięsne,
lubelskie,
Etykiety:
zdjęcie pixaby.com
Szanowni Państwo,
z początkiem 2017 roku weszły w życie przepisy dotyczące dobrowolnego znakowania środków spożywczych informacją PRODUKT POLSKI. Celem znakowania jest wyróżnienie produktów krajowych wytworzonych z polskic...
Jednym z kluczowych aspektów, które należy wziąć pod uwagę podczas takiej inwestycji, są parametry użytkowe, które powinny być na najwyższym poziomie. Drugim kluczowym czynnikiem jest z pewnością sprawdzony i solidny wykonawca, kt&oacut...
Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...
Opublikowany: 18.02.2020
Kategorie:
Artykuły,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
Maszyny, urządzenia, dodatki, transport,
Etykiety:
Dlaczego konsumenci zmieniają sklep mięsny?
Powodów takiej decyzji z pewnością jest wiele, jednak z naszych obserwacji i długoletniego doświadczenia, przedstawimy Państwu najczęstsze przyczyny, które powodują, że klienci odchodzą do konkurencji. Możemy wyodrę...
fot.pixabay
Coraz popularniejsze jest dostarczanie klientom jak najświeższych produktów, ograniczając skomplikowany i długi łańcuch dostaw. W wielu miejscach konsumenci mogą kupować sałatki, rolady, steki, kurczaki, a nawet wędliny wytwarzane bezpośrednio w sklepie....
Remigiusz Zagraba: Firma SolArM została założona 33 lata temu. Od samego początku celem firmy było oparcie działalności na dostarczaniu klientom tylko najlepszych produktów. Przez pierwsze lata pełna koncentracja była skierowana na produkcji klipsów typu U znan...
Remigiusz Zagraba: Polski rząd przygotowuje się do wprowadzenia obowiązku posiadania kas fiskalnych online, które będą obowiązywać od 1 stycznia 2019 r. Co to oznacza dla przedsiębiorców prowadzących działalność gospodarczą nad Wisłą?
Tomasz Sz...
Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...
Opublikowany: 25.09.2018
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
sklepy mięsne,
śląskie,
Etykiety:
Remigiusz Zagraba: SABA to firma rodzinna założona w 1997 r. i rozwijana przez Annę i Andrzeja Trochym. Obecnie w firmie pracuje drugie pokolenie rodziny, dzięki któremu firma dodatkowo prowadzi działalność na kontynentach azjatyckim i afrykańskim. Co obecni...