FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Artykuły w kategorii: mięso

Nowości produktowe na sezon grillowy, producent śląskie

Czas na grilla! Wraz z nadejściem sezonu grillowego marka Berger przygotowała dwie oryginalne propozycje, w sam raz do wrzucenia na ruszt. Kaszok i Ryżok znajdą uznanie wśród miłośników grillowania, którzy stawiają na lekkie i nowoczesne przekąski. Z...
Opublikowany: 17.05.2019 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, Etykiety:

Gorące dania z kurczaka, sieć Kurcze Pieczone

fot.Gold Drób Jedzenie posiłków poza domem jest coraz bardziej popularne. Polacy są zapracowani, a przygotowywanie codziennych posiłków jest nie tylko czasochłonne, ale też dla wielu osób wręcz niemożliwe.   Ciekawym rozwiązaniem je...
Opublikowany: 27.03.2019 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, dania gotowe, Etykiety:

Szynka, karczek, produkty pieczone na maśle - lubelskie

Na polskim rynku jest już dostępna wieprzowa linia produktów  na maśle! Firma Dobrosławów Henryka Amanowicza wprowadza nową linię produktów „Na maśle”, która dedykowana jest konsumentom lubiącym mięso wieprzowe w nieco innej ods...
Opublikowany: 29.01.2019 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, wędliny, Etykiety:

Kiełbaski pieprzowe - producent małopolskie

Kiełbaski pieprzowe - producent Moda na zdrową żywność przybiera na sile. Jak pokazują badania i wypowiedzi ekspertów, coraz większą wagę Polacy przywiązują do składu produktów spożywczych, które kupują. Firma PCD SALAMI zaprezentowała swó...
Opublikowany: 07.01.2019 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, wędliny, innowacje, dla dzieci, Etykiety:

Kurczaki opolskie - świeże elementy - ubojnia drobiu Tomasz P...

Przez lata efektywnego funkcjonowania na rynku mięsnym ubojnia drobiu Prus przechodziła nieustanną modernizację, dostosowując się do wymogów europejskich i uzyskując zdolność produkcyjną do 12 tysięcy sztuk dziennie. Towar dostarczany do ubojni pozyskiwany jest z&n...

Gotowanie na czasie, czyli mięsa gotowe do pieczenia Zakładów ...

karkówka w chrzanie upieczona   Moda na gotowanie przybiera na sile, bo kto nie chciałby być bohaterem podczas wspólnie spędzonych chwil przy stole z najbliższymi. Dzielić się tym, co najlepsze i najsmaczniejsze oraz widzieć podziw w ocz...

Karkówka z tartym chrzanem Zakładów Mięsnych SKIBA nagrodzona!...

Zakłady Mięsne SKIBA zostały zwycięzcą w kategorii „Artykuły spożywcze / producenci żywności” w konkursie organizowanym przez „Dziennik Bałtycki". Kapituła przyznająca nagrody składała się z przedstawicieli świata biznesu, instytucji branżowych, urzędu...
Opublikowany: 20.05.2018 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, dania gotowe, innowacje, Etykiety:

Rewolucje w 6 smakach od Skiby, czyli mięsa gotowe do pieczeni...

To, co do tej pory było niemal niemożliwe, staje się faktem. Teraz każdy może być kucharzem i autorem pysznego, zdrowego i pożywnego dania obiadowego dla swojej rodziny, przyjaciół. Moda na gotowanie przybiera na sile, bo kto nie chciałby dawać bliskim tego, co najle...
Opublikowany: 13.04.2017 Kategorie: Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, dania gotowe, dla dzieci, Etykiety:

Stek z antrykotu z kością żebrową TOMAHAWK dla HoReCa i nie ty...

Pierwszym skojarzeniem, kiedy mówimy o steku wołowym jest mięso z polędwicy. Bardziej doświadczeni kucharze czy producenci mięsa wiedzą jednak, że nie tylko ten element nadaje się na smaczne, kruche i soczyste steki. Można wykorzystać również mięso z rostbefu, ...
Opublikowany: 22.03.2017 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, Etykiety: wołowina, mięso, łódzkie,

Wybierz wołowinę dojrzewającą od Konkretu!

Firma Konkret Monika Strzałka Doceń wysoką jakość i polski smak! Wybierz długo dojrzewającą wołowinę od Konkretu! Firma należy do niewielkiego grona pionierów, którzy przed laty wprowadzili amerykańskie steki z polskiej długo dojrzewającej wołow...
Opublikowany: 29.12.2015 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, Etykiety: wołowina,

Pierwsza Poprzednia 1 2 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.