FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Wędliny bez konserwantów Witmas - łódzkie

Producent wędlin i mięs Witmas słynie z wyjątkowej grupy wyrobów, tworzących linię „z Dąbrówki”. Składają się na nią tradycyjne produkty bez konserwantów, parzone oraz wędzone, wytwarzane według dawnych, pilnie strzeżonych receptur. ...

Kiełbasa na grilla- czyli lubelskie przysmaki na ruszt

Tradycja jedzenia grillowanych kiełbas w Polsce trwa od wielu lat. Niezależnie od tego w jakim regionie są produkowane, czy to w województwie mazowieckim, czy lubelskim nie ma to wpływu na ich popularność. Dla wielu osób grillowane kiełbaski stanowią gł&oacu...

Kiełbasa swojska - małopolskie smakołyki na Wielkanoc

W koszyczku i na wielkanocnym stole nie może zabraknąć kilku tradycyjnych potraw i przysmaków. Jednym z nich jest kiełbasa, którą serwuje się na różne sposoby. Jednak, aby każda z przygotowanych potraw miała odpowiedni smak, jakość kiełbasy ma ogrom...

Staropolskie wyroby... z tęsknoty za tradycją

  Masarnia „Staropolska Strzecha” to firma czerpiąca z najlepszych zwyczajów polskiej kuchni. Powstała z miłości do tradycji wędliniarskich, kultywowanych w rodzinie założycieli od pokoleń. Zbiory receptur wywodzące się z poc...

Półtusze wieprzowe- producent polskiego mięsa z mazowieckiego...

Półtusze wieprzowe w polskim przetwórstwie mięsnym wykorzystywanie są do produkcji, wędzonek, kiełbas, podrobów.  Z rozbioru półtuszy produkuje się także świeże elementy mięsa takie jak szynka, schab, łopatka, karczek - sprzedawane w sklepach...

Wołowina mazowieckie - wysokogatunkowe elementy mięsne

      "Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele.     Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim Kontrahentom. Działając na rynku od 2001 r...

Kiełbasa biała parzona oraz Szynka z dymnej chaty - Hańderek...

    Nadchodzące Święta Wielkiej Nocy, to czas biesiadowania przy suto zastawionym stole. Naturalnie wędzone wędliny, zawierające tylko mięso, to rarytasy którymi pragniemy ugościć naszych bliskich. Jak w gąszczu półek i mnogości dostępnych prod...

Farsz na kotlety, do de'volaille, hamburgerów- gotowe mięsa su...

    Gęsi z Polski są fenomenem w hodowli drobiu na skalę światową. Mięso polskich gęsi jest wyjątkowo cenione w krajach europejskich. Naturalne żywienie i naturalne środowisko w hodowli polskich gęsi, sprawiają, że mięso charakteryzuje się wysokimi waloram...

Producent mięsa wieprzowego łodzkie

Mięso wieprzowe to nieoceniony składnik wielu przetworów mięsnych- kiełbas, szynek, wyrobów podrobowych. W kuchni polskiej jest często wykorzystywane w gastronomii jako element dań obiadowych. Firma Unipol Plus, znajdująca się na terenie województwa ł...

Mięso wołowe i cielęce – Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebe...

Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebej jest rodzinną firmą z wieloletnią tradycją, dostarczającą od ponad dwudziestu lat najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce do zakładów przetwórstwa mięsnego, restauracji oraz innych punktów. Wśród odbiorc...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia