FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Półtusze wieprzowe- producent polskiego mięsa z mazowieckiego...

Półtusze wieprzowe w polskim przetwórstwie mięsnym wykorzystywanie są do produkcji, wędzonek, kiełbas, podrobów.  Z rozbioru półtuszy produkuje się także świeże elementy mięsa takie jak szynka, schab, łopatka, karczek - sprzedawane w sklepach...

Wołowina mazowieckie - wysokogatunkowe elementy mięsne

      "Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele.     Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim Kontrahentom. Działając na rynku od 2001 r...

Kiełbasa biała parzona oraz Szynka z dymnej chaty - Hańderek...

    Nadchodzące Święta Wielkiej Nocy, to czas biesiadowania przy suto zastawionym stole. Naturalnie wędzone wędliny, zawierające tylko mięso, to rarytasy którymi pragniemy ugościć naszych bliskich. Jak w gąszczu półek i mnogości dostępnych prod...

Farsz na kotlety, do de'volaille, hamburgerów- gotowe mięsa su...

    Gęsi z Polski są fenomenem w hodowli drobiu na skalę światową. Mięso polskich gęsi jest wyjątkowo cenione w krajach europejskich. Naturalne żywienie i naturalne środowisko w hodowli polskich gęsi, sprawiają, że mięso charakteryzuje się wysokimi waloram...

Producent mięsa wieprzowego łodzkie

Mięso wieprzowe to nieoceniony składnik wielu przetworów mięsnych- kiełbas, szynek, wyrobów podrobowych. W kuchni polskiej jest często wykorzystywane w gastronomii jako element dań obiadowych. Firma Unipol Plus, znajdująca się na terenie województwa ł...

Mięso wołowe i cielęce – Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebe...

Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebej jest rodzinną firmą z wieloletnią tradycją, dostarczającą od ponad dwudziestu lat najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce do zakładów przetwórstwa mięsnego, restauracji oraz innych punktów. Wśród odbiorc...

Boczek Dymiony i Kiełbasa Herbowa uhonorowane godłem "Doceń Po...

    Docenione, bo tradycyjne i polskie   Znakomite produkty z założenia bronią się same, głównie swoim smakiem. Często jednak trudno pyszne wędliny odnaleźć w gąszczu sklepowych półek. Między innymi z tego też powodu, aby móc sz...

Nowa odsłona Peklimaru

W przededniu jubileuszu 25-lecia firmy chcemy pokazać się naszym Odbiorcom w nowej odsłonie. Prezentujemy przede wszystkim nowe logo, które z jednej strony jest naturalną konsekwencją dynamicznego rozwoju przedsiębiorstwa, a z drugiej – zapowiedzią wielu pozy...

Mięso wołowe w elementach, łódzkie - propozycja ZPM "Rzeźnik"...

    Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” jest firmą rodzinną z wieloletnim doświadczeniem w branży mięsnej. W zakresie działalności zakładu znajduje się skup, ubój i przetwórstwo żywca wołowego i wieprzowego, roz...

Półtusze wieprzowe klasy S i E - najwyższa jakość od polskich ...

    Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Agnieszka Mielczarek pojawiła się na polskim rynku w 1997 roku i szybko znalazła się w gronie lokalnych pionierów. Bogata oferta wysokojakościowych półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, a także tusz cielęcych to t...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia