FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Firma Henryka Kowalczyka „Wzorowym Agroprzedsiębiorcą RP 2013”...

Nowoczesna ubojnia bydła PPUH Henryk Kowalczyk to profesjonalny, innowacyjny zakład rozbioru mięsa, dostarczający najlepszej jakości wołowinę do wiodących sieci sklepów oraz restauracji i lokali gastronomicznych. Przedsiębiorstwo korzysta wyłącznie z krajowego suro...

Kiełbasa z szynki, Pasztet wędzony, Kiełbasa małopolska - wędl...

Ten znak to dobry, ŚLĄSKI smak! Nagrodą o najwyższej wartości dla każdej firmy, a w szczególności tej z sektora branży spożywczej jest zyskanie serca i uznania u swoich Klientów. Dlatego też firma POLIWCZAK nieustannie modyfikuje i poszerza swoją ofertę pr...

Tajemnice świątecznego bigosu

Święta są szczególnym okresem, kiedy jemy więcej niż normalnie, gdy rodziny spotykają się przy wspólnym stole i smakują wiele potraw przygotowanych przez mamy, babcie, ciocie. Wspominając smak dawnej kuchni staramy się, odszukać smak dzieciństwa i odczarować...

Kebab dla restauratorów - 100% naturalny

Kebab należy obecnie do najbardziej popularnych dań mięsnych. Jednak wielbiciele tego szybkiego w przygotowaniu, a zarazem pysznego posiłku, zdają sobie sprawę, że często posiada on niebezpieczne dla zdrowia alergeny oraz substancje chemiczne. Dlatego P.P.H.U. Supermeat...

Szynka rubinowa SKIBA - niepowtarzalny smak i aromat świąt

Święta Bożego Narodzenia to czas wyjątkowy pod każdym względem. Warto więc zadbać o to, by na świątecznym stole znalazły się najsmaczniejsze przekąski, które uświetnią chwile spędzone w rodzinnym gronie, pozwalając cieszyć się wspaniałym smakiem wspólni...

Steki z wołowiny sezonowanej- dla restauratorów

Soczysta, delikatna wołowina to produkt niezwykle ceniony przez wielbicieli kruchych, aromatycznych steków oraz przez restauratorów. Jednak mięso przeznaczone na ten rodzaj posiłku powinno spełniać określone wymogi – wiadomo bowiem, że do spo...

Pasztet z kurczaka zagrodowego Sedar - smak dzieciństwa na św...

Pasztet to wyśmienity produkt o niezwykle bogatej tradycji, tak charakterystyczny dla polskiej kultury kulinarnej, że nie sposób wyobrazić sobie bez niego świątecznego stołu. Idealnie mięsny, o wyjątkowej konsystencji i cieszącym podniebienie smaku, pasztet od wiek...

Kiełbasa wiejska i Kaszanka pieczona z Dobrosławowa wpisane na...

12 grudnia 2012 roku odbyło się zebranie, poświęcone Liście Produktów Tradycyjnych. Na listę wpisano już ponad 100 wyrobów z obszaru Lubelszczyzny. Główną korzyścią, wynikającą z wpisania wyrobu na Listę Produktów Tradycyjnych, jest zaprezentow...

Wędliny dojrzewające, wędzone - Prosto z Kaszub

Wyroby dojrzewające oraz wędzone cieszą się w Polsce stale wzrastającą popularnością. Na rynku dostępnych jest wiele różnych rodzajów wędlin wędzonych i surowych dojrzewających, które są coraz bardziej doceniane przez smakoszy. Charakteryzują się on...

Konserwa mięsna w słoiku - Mięsiwo mysłowickie – produkt ideal...

  Każdy z nas zna zalety produktów, które można zabrać ze sobą w podróż bez obawy, że stracą na jakości, bądź sprawią problemy z przechowywaniem. Szczególnie studenci doceniają żywność odpowiednią na wyjazdy, którą można przechowy...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia