FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Wyborne parówki i kiełbasa z fileta dla smakoszy od Matthias

Dlaczego kochamy parówki? Powodów jest wiele. Po pierwsze to jedzenie uniwersalne – łatwo je łączyć z różnymi przysmakami i daniami, a także podać do zjedzenia każdemu niezależnie od wieku. Po drugie są szybkie do przyrządzenia – nie ważne czy m...

Mięso wieprzowe dla gastronomii i dla przetwórstwa mięsnego, ś...

Szeroki asortyment mięs wieprzowych dla gastronomii, do produkcji wyrobów wędliniarskich oraz dla sklepów mięsnych  do sprzedaży detalicznej posiada w swojej ofercie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD” z Katowic. Dynamiczne i rozwijające s...

Kebab wołowy dla restauracji, barów Damak Kebab

Kebab wołowy to jedna z propozycji produktowych firmy Damak Kebab. Produkt dedykowany dla restauracji, barów, firm cateringowych, które chcą zyskać na stałe klientów. Dlaczego warto zakupić kebab wołowy Damak Kebab: - bo jest to oryginalny kebeb ture...
Opublikowany: 25.09.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: mięso,

Mielonka indycza - Indyk Mazury

Firma Indyk Mazury z Ostródy posiada w swojej ofercie mielonkę indyczą ekstra. Produkt jest szczególnie dedykowany dla rynku Horeca i ma zastosowanie przy produkcji kotletów mielonych, klopsów, pulpetów, gołąbków oraz wielu innych...

Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie...

Duża część zakładów mięsnych produkujących wędliny posiadają ubojnie i rozbiór mięsa  na własne potrzeby. Jednak kiedy mięso z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów mięsnych. Najczęściej zamawi...

Wędliny Biesiada Polska- szlachecki smak Hańderka

Wędliny marki Biesiada Polska firmy Hańderek to nawiązanie do szlacheckiej, prawdziwej polskiej gościnności. Produkty naturalne są ręcznie przygotowywane i przewiązane sznurkiem. Precyzja wykonania i dbałość o najmniejszy szczegół w procesie produkcji daje wyraz w ...

Kebab wołowy i drobiowy dla restauracji, pizzerii, sieci sklep...

Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chęci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze  jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostępne są zestaw...
Opublikowany: 18.07.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Salami węgierskie- oryginalne surowe kiełbasy dojrzewające

Salami to wędlina, która cieszy się ogromną popularnością i uznaniem na całym świecie. Początkowo była wyłącznie włoskim przysmakiem, teraz aktualnie jest jednym z najczęściej kupowanych wyrobów mięsnych. Wędlina typowana przez ekspertów jako „suro...

Kiełbasa swojska z Kasinki - wędliny tradycyjne, czyli nie ty...

- „Kupuj kliencie„ chciało by się rzec widząc aktywność speców od reklamy. Ta spontaniczna przestroga szczególnie staje się zasadna w przypadku kupowania żywności na codzienny stół. Owszem ładnie zapakowane makarony, czy inne proste produkty ...

Wołowina na steki dla restauracji, hurtowni i sklepów spożywcz...

Wołowina sezonowana na steki w kuchni polskiej jest jeszcze mało znana. Mięso wołowe  kojarzone jest z pieczenią, zrazami czy rosołem, czyli z tym co najczęściej przyrządzamy z wołowiny. Steki z wołowiny to najbardziej popularne danie wśród Amerykanów, Wło...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia