FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Wołowina na steki nagrodzona

Wołowina na steki produkowana przez P.P.U.H. Henryk Kowalczyk została uhonorowana godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „...

Zupa gulaszowa- danie gotowe Konarczak

Promocja polskiego mięsa to cel dwudniowego festiwalu kulinarnego pod nazwą „Świętomięs Polski”, który odbył się 8 i 9 września  w Parku Śląskim w Chorzowie. Impreza finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego, Wieprzowego i Wołowego...

Metka wędzona Poliwczak nagrodzona znakiem Doceń Polskie

Zakład mięsny „Poliwczak”  Sp J. Celina Poliwczak, Piotr Poliwczak  oferuje produkty z wyższej i średniej półki. Klienci firmy to koneserzy, poszukiwacze nietypowych smaków, otwarci na nowości, ale jednocześnie ceniący tradycję, chcący ...

Wędliny z Wadowic kruche- nowość Zakładu Mięsnego Dobrowolscy ...

  W ofercie Zakładu Mięsnego Dobrowolscy Sp. z o.o. pojawiła się Nowość- Wędliny Kruche z Wadowic. To linia wędlin łącząca tradycyjne, sprawdzone receptury z nowoczesną technologią produkcyjną. W skład serii wchodzą Filet kruchy oraz Zrazowa krucha. Są to znakomite wy...

Wyborne parówki i kiełbasa z fileta dla smakoszy od Matthias

Dlaczego kochamy parówki? Powodów jest wiele. Po pierwsze to jedzenie uniwersalne – łatwo je łączyć z różnymi przysmakami i daniami, a także podać do zjedzenia każdemu niezależnie od wieku. Po drugie są szybkie do przyrządzenia – nie ważne czy m...

Mięso wieprzowe dla gastronomii i dla przetwórstwa mięsnego, ś...

Szeroki asortyment mięs wieprzowych dla gastronomii, do produkcji wyrobów wędliniarskich oraz dla sklepów mięsnych  do sprzedaży detalicznej posiada w swojej ofercie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD” z Katowic. Dynamiczne i rozwijające s...

Kebab wołowy dla restauracji, barów Damak Kebab

Kebab wołowy to jedna z propozycji produktowych firmy Damak Kebab. Produkt dedykowany dla restauracji, barów, firm cateringowych, które chcą zyskać na stałe klientów. Dlaczego warto zakupić kebab wołowy Damak Kebab: - bo jest to oryginalny kebeb ture...
Opublikowany: 25.09.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: mięso,

Mielonka indycza - Indyk Mazury

Firma Indyk Mazury z Ostródy posiada w swojej ofercie mielonkę indyczą ekstra. Produkt jest szczególnie dedykowany dla rynku Horeca i ma zastosowanie przy produkcji kotletów mielonych, klopsów, pulpetów, gołąbków oraz wielu innych...

Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie...

Duża część zakładów mięsnych produkujących wędliny posiadają ubojnie i rozbiór mięsa  na własne potrzeby. Jednak kiedy mięso z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów mięsnych. Najczęściej zamawi...

Wędliny Biesiada Polska- szlachecki smak Hańderka

Wędliny marki Biesiada Polska firmy Hańderek to nawiązanie do szlacheckiej, prawdziwej polskiej gościnności. Produkty naturalne są ręcznie przygotowywane i przewiązane sznurkiem. Precyzja wykonania i dbałość o najmniejszy szczegół w procesie produkcji daje wyraz w ...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia