Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii
Doskonałe wędliny firmy Poliwczak przygotowywane są według starych, śląskich receptur w niezwykle staranny sposób, co stanowi gwarancję ich niepowtarzalnego smaku. Wyroby zakładu łączą w sobie to, co niezwykle smaczne i zarazem zdrowe.
Celem firmy Poliwczak jest ...
Wyroby firmy Berger z województwa śląskiego cenione są przez polskie rodziny za wspaniałe walory smakowe oraz najwyższą jakość, dzięki czemu stają się coraz bardziej rozpoznawalne i popularne. W ofercie firmy znajdą Państwo między innymi: kiełbasy, kiełbasy g...
W polskiej kuchni niesłabnącą popularnością cieszy się kiełbasa. Danie to można bowiem przygotować na bardzo wiele sposobów zarówno zimą (kiedy to przyrządzamy ją w warunkach domowych) jak i latem, kiedy najczęściej wrzucamy na grill. Kiełbasa stanowi r...
Smak wędlin z dzieciństwa, smak niezapomniany to smak, do którego się wraca. Schab Babci i Szynka Babci to wędliny tradycyjne, które należą do tego rodzaju wędlin, po które Klient wraca ponownie. Wyroby produkowane są przez Masarnie „Staropolska...
Opublikowany: 20.03.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
wieprzowina,
mazowieckie,
Etykiety:
wędliny,
wędliny tradycyjne,
wędliny regionalne,
Tytułowe „Od ziarnka…”, to nie jedynie cytat czy puste słowa lecz szereg działań, które firma MARKAM podejmuje w Kasince Małej, aby dostarczyć swoim klientom najwyższej jakości mięso oraz wędliny.
Produkcja naszego zakładu oparta...
Wielkanoc to czas, w którym dzielimy się z najbliższymi tym co najlepsze. Chcąc ubogacić Wielkanocny stół warto sięgnąć po wyroby najwyższej klasy, jakie oferuje Państwu Firma MARKAM z Kasinki Małej w województwie małopolskim. W szerokiej ofercie wyro...
Opublikowany: 13.03.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
wieprzowina,
małopolskie,
Etykiety:
wędliny,
wędliny tradycyjne,
wędliny regionalne,
Od 20 lat staramy się sprostać oczekiwaniom i gustom naszych klientów.
Tę długą obecność na rynku, zawdzięczamy ogromnemu zapałowi, determinacji oraz pracy całego zespołu firmy „Mięso i Wędliny Zofia Zawrot”.
Początki były trudne i skromne, jeden ...
Opublikowany: 05.03.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
wieprzowina,
Historie zakładów mięsnych,
zachodniopomorskie,
Etykiety:
wędliny,
wędliny tradycyjne,
wędliny regionalne,
Wędliny to jeden z najważniejszych składników pokarmowych najczęściej spożywanych przez Polaków. Tradycja spożywania wędlin istnieje od pokoleń. Stanowią bazę do przystawek, dodatek do wielu dań. Kupując wędliny w sklepie mięsnym zwracamy uwagę na wiele czyn...
Konsumenci kupują produkty sprawdzone, polecane przez innych. Program PDŻ - Poznaj Dobrą Żywność jest wskazówką i informacją, które produkty warto spożywać. Znak jest przyznawany wyrobom, które spełniają rygorystyczne kryteria, opracowane przez Kolegi...
Opublikowany: 15.02.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne,
wieprzowina,
mazowieckie,
Etykiety:
wędliny,
wędliny tradycyjne,
wędliny regionalne,
Mięso drobiowe i wołowe najwyższej jakości to produkty Agrofood Poland. Firma to czołowy dostawca mięsa drobiowego i wołowego na rynki zagraniczne. Mięso jest 99% sprzedawane do dużych kontrahentów na terenie Unii Europejskiej oraz Azji. Specjalizacja w produkcji o...