FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne

Frankfurterki specjały śląskie

Frankfurterki to wysokiej jakości produkt, który znajduje uznanie różnych grup konsumentów. Mimo, iż w sprzedaży dostępny jest na terenie całej Polski to  najbardziej ceniony i najchętniej kupowany jest w województwie śląskim. Ze względu na s...
Opublikowany: 11.03.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne, śląskie, Etykiety: śląskie,

Szynka wędzona z kością - Kita z Zakładu Mięsnego Poliwczak...

Wyśmienita jakość i wykwintny smak Znana od wielu lat na terenie Śląska. Receptura, według której jest przygotowana także nie zmieniła się na przestrzeni lat, doskonale trafiając w gusta każdej osoby ceniącej wykwintne smaki. Jej sekret tkwi w wyśmienitej jakości surow...
Opublikowany: 16.12.2015 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne, śląskie, Etykiety: śląskie,

Wędliny bez konserwantów firmy ADOZ

Firma ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień Produkty bez konserwantów W zgodzie z naturą i tradycją Produkty bez konserwantów stanowią niewielki procent ogółu wyrobów na rynku mięsno-wędliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich...

Kiełbasa wiejska tradycyjna od Zakładu Przetwórstwa Mięsnego R...

Wyborny smak pełnego szlachetności produktu Idealne połączenie mięsa wieprzowego z wołowiną. Przygotowane na bazie naturalnych przypraw. Tworzone według dawnej receptury dopracowanej do perfekcji przez lata doświadczeń. W trosce o nasze zdrowie bez jakichkolwiek sztucznyc...
Opublikowany: 12.11.2015 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne, lubelskie, Etykiety: lubelskie,

Unikalny smak lokalnych kaszanek Matthias

Tradycyjne z krwią wieprzową lub białe bez jej zawartości. Parzone oraz pieczone. Wszystkie z dodatkiem przypraw naturalnych. Każda na bazie regionalnej janowskiej kaszy gryczanej. Co więcej; wyprodukowane bez folii kolagenowych czy sztucznych osłonek a w jelicie naturalnym...
Opublikowany: 13.10.2015 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne, lubelskie, Etykiety: lubelskie,

Mięsny produkt lokalny szansą na wyróżnienie się na rynku

Produkt tradycyjny, lokalny, regionalny – a może Gwarantowana Tradycyjna Specjalność… W jaki sposób może wyróżniać się na rynku producent mięsa lub wędlin?   Większość producentów mięsa i wędlin niemal każdego dnia zastanawia się, co n...
Opublikowany: 15.09.2015 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny: lokalne, regionalne, tradycyjne, Etykiety:

Wędliny i mięso – lokalne, regionalne i tradycyjne dlaczego wa...

Portal FirmyMiesne.pl rozpoczął akcję pt. „Festiwal mięsnych produktów lokalnych, regionalnych i tradycyjnych”. Celem jest promowanie produktów lokalnych, regionalnych i tradycyjnych oraz  przekonanie odbiorców detalicznych, hurtowych or...

Wędliny tradycyjne z województwa łódzkiego - Szynka walichnows...

Dwa nurty, które zajmują czołowe miejsce podczas produkcji mięsa oraz wyrobów mięsnych to naturalność i lokalność. Dlatego też większość producentów z tego segmentu stara się w jak najlepszy sposób wpisać w obowiązujący trend po to, aby spełnia...

Wędliny UPIECZONE po naszemu - nowość od Hańderka

  W trakcie celebrowania posiłków, szczególnie tych wyjątkowych, jak weekendowe śniadania często marzymy o wędlinach, takich jak dawniej… Pełnych smaku, aromatu, doskonale przyprawionych, cieszących oko i zachwycających podniebienie. Ponad wszystk...

5 rzeczy, które należy zrobić, aby zarejestrować "Produkt Trad...

1. Wytwarzać produkt spełniający kryteria Produktu Tradycyjnego Na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa mogą zostać wpisane produkty, których jakość lub wyjątkowe cechy i właściwości wynikają ze stosowania tradycyjnych metod produkcji, stosow...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.