FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

TAPA - czyli bezpieczny transport

Jednym z niewielu przedsiębiorstw w Polsce, które przynależy do stowarzyszenia TAPA jest firma transportowa Bury Sp. z o.o. (woj. lubelskie), która zwraca szczególną uwagę na jakość usług w transporcie. Członkostwo w TAPA świadczy o utrz...
Opublikowany: 27.03.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Zakłady mięsne, Etykiety:

Produkty mięsne fit będą coraz bardziej popularne

Osłonki to rozwiązanie przeznaczone do nadawania powtarzalnego kształtu i atrakcyjnego wyglądu wędlinom parzonym i gotowanym. Dzięki nieograniczoności form, kolorów i nadruków jest wszechstronnym opakowaniem dla wyrobów wędliniarskich. Nadruki „f...
Opublikowany: 17.03.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Współczesne agregaty chłodnicze

Elektronika S.A. Technika Chłodnicza  poleca Współczesne agregaty chłodnicze Najnowsze technologie oraz wieloletnie doświadczenia projektantów, umożliwiają w dzisiejszych czasach budowę coraz bardziej optymalnych, energooszczędnych, praktycznych w ...
Opublikowany: 18.02.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wyposażenie sklepu mięsnego,

Flowfresh – posadzki antybakteryjne z certyfikatem HACCP Inter...

W zakładach przemysłu mięsnego jednym z kluczowych problemów jest utrzymanie wysokiego poziomu higieny i zminimalizowanie ryzyka wystąpienia skażenia żywności. W osiągnięciu tego celu pomagają systemy zarządzania zgodne ze standardami HACCP, pozwalające identyfikować,...
Opublikowany: 28.12.2015 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Osłonki do kiełbas - wielkopolskie

Podczas produkcji wyrobów mięsnych niektóre rozwiązania są podyktowane potrzebami rynku. Konsument jest coraz bardziej wymagający a jednocześnie ceni wygodę, czas i rzetelną informację. Obecnie obserwujemy tendencję wzrostową sprzedaży przetworów mięs...
Opublikowany: 16.11.2015 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Twoja alternatywa – płynne wędzenie z Automatech

Radykalne obniżenie benzo(a)pirenu w wyrobach mięsnych wprowadzone przez UE nie musi być uciążliwym problememmczy myśleniem o zakończeniu działalności. Wyjściem i znakomitym pomysłem są atomizery Automatech. To urządzenia automatyczne, których układem steruje własny ...

Lada mięsna – nowoczesny wystrój i doskonała ekspozycja towaru...

Wystrój wnętrza w sklepie spożywczym czy mięsnym ma niebagatelne znaczenie – to dzięki niemu pomieszczenie staje się bardziej przytulne, a klienci chętniej w nim przebywają. Coraz bardziej powszechne stają się punkty o ciekawym designie nawiązującym do brand-u f...

Badania obciążeniowe i/lub trwałościowe - jako termin przydatn...

WAŻNA INFORMACJA DLA PRODUCENTÓW ŻYWNOŚCI  Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów i jednostek kontrolujących, akredytowane laboratorium QSC – LAB (AB 1264) z siedzibą w Szczecinie pragnie poinformować, że początkiem 2016 roku rozszerza ofertę us...

Etykiety do wędlin i mięsa

Etykieta dostarcza wielu informacji na temat produktu, zawartych w nim składników i terminu przydatności, temperatury przechowywania. Pełni funkcję informacyjną a także wizerunkową. Dostarcza także informacji o producencie. Bardzo często na etykiecie znajduje się logo fi...

UCRETE – trwały system posadzkowy stworzony w trosce o bezpiec...

  telefon: 515 286 502, 33 4976620    www: unifloor.pl e-mail: unifloorbartek@onet.eu   Właściciel zakładu mięsnego, ubojni zdaje sobie sprawę, że  podczas wybierania posadzek najważniejsze są takie cechy jak: odporno...
Opublikowany: 14.09.2015 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ostatnia