FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

Najszybszy i najlepszy rozbiór mięsa wieprzowego tylko na lini...

Doskonałe rozwiązanie dla zakładów prowadzących rozbiór mięsa wieprzowego oferuje firma Somkol z Jaworzna.  Nowoczesna linia rozbiorowa została stworzona, aby ułatwić oraz przyspieszyć proces rozbioru mięsa wieprzowego. Czym charakteryzuje się ta lini...

5 rzeczy, które należy zrobić, aby zarejestrować "Produkt Trad...

1. Wytwarzać produkt spełniający kryteria Produktu Tradycyjnego Na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa mogą zostać wpisane produkty, których jakość lub wyjątkowe cechy i właściwości wynikają ze stosowania tradycyjnych metod produkcji, stosow...

Kurczak Zagrodowy z Podlasia dla świadomych konsumentów

W dzisiejszych czasach konsument jest bardziej świadomy tego co spożywa. Dostęp do wielu informacji daje możliwość sprawdzenia co warto jeść, a także co nie powinno znajdować się w zdrowej diecie. W odpowiedzi na zapotrzebowanie konsumentów na zdrowy, wytwarzany tr...

Etykiety na kiełbasę i mięso – jakie informacje powinny zawier...

Branża mięsna jest jedną z najbardziej wymagających, jeśli chodzi o stosowanie etykiet na produktach. Wynika to przede wszystkim z warunków, w jakich przechowywane są kiełbasy, mięsa – etykiety mają kontakt z wilgocią oraz niską temperaturą. Już od 1 s...
Opublikowany: 24.07.2015 Kategorie: Najnowsze trendy branży mięsnej, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Zrębki wędzarnicze do tradycyjnego wędzenia kiełbas i wędzonek...

Wędzenie jest metodą konserwacji mięsa stosowaną od stuleci. Szynka wędzona w wędzarni ma zdecydowanie bardziej wyraziste walory smakowe w porównaniu z szynkami suszonymi na powietrzu. Jednak niezależnie od tego jakiego mięsa i jakich przypraw użyjemy do produkcji ...

Płyty warstwowe dla branży spożywczej - efektywność i bezpiec...

Systemy izolacyjnych płyt warstwowych firmy Kingspan to szeroki wybór rozwiązań konstrukcyjnych dla dachów, ścian i sufitów podwieszanych w budynkach, w których musi być zapewniona pełna kontrola temperatury wewnętrznej oraz zachowanie wysokich...

Osłonki poliamidowe - kujawsko-pomorskie

    Gos-Pak to polskie przedsiębiorstwo od lat specjalizujące się w produkcji wysokojakościowych osłonek dla przemysłu mięsnego. Od samego początku firma oparła swoje istnienie na trzech filarach: doświadczeniu, profesjonaliźmie i zaufaniu. Pomimo tego, iż w...

Nowa odsłona Peklimaru

W przededniu jubileuszu 25-lecia firmy chcemy pokazać się naszym Odbiorcom w nowej odsłonie. Prezentujemy przede wszystkim nowe logo, które z jednej strony jest naturalną konsekwencją dynamicznego rozwoju przedsiębiorstwa, a z drugiej – zapowiedzią wielu pozy...

Lady mięsne dla supermarketów - lubuskie

  Piętnastolecie działalności, jakie rok temu świętowało przedsiębiorstwo  Clauhspol  z  Żagania, zobowiązuje! Firma od lat oferuje swoim kontrahentom usługi oraz najwyższej jakości sprzęt z zakresu techniki chłodzenia i klimatyzacji, a swoją ofertę ...

Niezawodne laboratorium badawcze z akredytacją - niezawodność ...

    Od laboratorium badawczego, w dzisiejszych czasach, oczekuje się olbrzymiej wszechstronności i bogatego zakresu wykonywanych badań. Nie łatwo znaleźć takie, które oprócz powyższych aspektów, zaproponuje miłą i profesjonalną obsługę o...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.