FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: ubojnia

Mięso wołowe w elementach, łódzkie - propozycja ZPM "Rzeźnik"...

    Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” jest firmą rodzinną z wieloletnim doświadczeniem w branży mięsnej. W zakresie działalności zakładu znajduje się skup, ubój i przetwórstwo żywca wołowego i wieprzowego, roz...

Półtusze wieprzowe klasy S i E - najwyższa jakość od polskich ...

    Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Agnieszka Mielczarek pojawiła się na polskim rynku w 1997 roku i szybko znalazła się w gronie lokalnych pionierów. Bogata oferta wysokojakościowych półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, a także tusz cielęcych to t...

Półtusze wieprzowe, ćwierćtusze wołowe, tusze cielęce – świeże...

Obszarem działalności Firmy Handlowej PAWPOL Piotr Pawlik jest ubój trzody chlewnej, bydła oraz cieląt. Zakład produkuje wysokiej jakości świeże półtusze wieprzowe, ćwierćtusze wołowe i tusze cielęce. Miesięczna produkcja półtuszy wieprzowych u...

Zakaz uboju rytualnego budzi kontrowersje- Małgorzata Podniesi...

Zakaz uboju rytualnego budzi kontrowersje. Dla nas przedsiębiorców są to stracone szanse, które uderzają w całą branże mówi serwisowi Firmy Miesne.pl Małgorzata Podniesińska Prokurent Zakładów Mięsnych- Mokobody Sp. z o.o. - Jak zakaz uboju ryt...
Opublikowany: 04.10.2014 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Zakłady mięsne, ubojnia, Etykiety: wołowina, zakłady mięsne, ubojnie,

Adam Konacki- Dyrektor handlowy firmy Markam - "Duży nacisk po...

- Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby? - Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów  żywności. Szczególnie trudne są do...

Mięso z królika dla gastronomii oraz hurtowni firma Amciu

Z powodu niecodziennego smaku i wysokich wartości odżywczych mięso królika cieszy się sporym zainteresowaniem. Lekkostrawne, o niskiej zawartości tłuszczu, coraz częściej pojawia się na polskich stołach. Za mięsem królika przemawia również fakt, że je...

Kurczaki opolskie - świeże elementy - ubojnia drobiu Tomasz P...

Przez lata efektywnego funkcjonowania na rynku mięsnym ubojnia drobiu Prus przechodziła nieustanną modernizację, dostosowując się do wymogów europejskich i uzyskując zdolność produkcyjną do 12 tysięcy sztuk dziennie. Towar dostarczany do ubojni pozyskiwany jest z&n...

Świeże mięso wieprzowe i wołowe - producent Zakład Mięsny Mośc...

Mięso czerwone to jedno z najczęściej spożywanych mięs w Polsce. Wykorzystywane jest do produkcji wędlin, wędzonek, kiełbas a także w gastronomii, jako składnik wielu potraw. Sprawdzonym producentem mięsa wieprzowego oraz wołowego jest Zakład Mięsny Mościbrody z Wiśniewa ...

Firma Henryka Kowalczyka „Wzorowym Agroprzedsiębiorcą RP 2013”...

Nowoczesna ubojnia bydła PPUH Henryk Kowalczyk to profesjonalny, innowacyjny zakład rozbioru mięsa, dostarczający najlepszej jakości wołowinę do wiodących sieci sklepów oraz restauracji i lokali gastronomicznych. Przedsiębiorstwo korzysta wyłącznie z krajowego suro...

Elementy mięsa wieprzowego ubojnia Mielczarek

  Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Agnieszka Mielczarek to producent mięsa wieprzowego najwyższej jakości. W ofercie firmy znajdą Państwo między innymi: boczek, golonkę, karkówkę, łopatkę, nóżki, ozorki, wątrobę, polędwiczki, schab, słoninę, szynkę, żeberka ...

Pierwsza 1 2 3 4 5 Ostatnia