FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: wołowina

Mięso wołowe w elementach, łódzkie - propozycja ZPM "Rzeźnik"...

    Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” jest firmą rodzinną z wieloletnim doświadczeniem w branży mięsnej. W zakresie działalności zakładu znajduje się skup, ubój i przetwórstwo żywca wołowego i wieprzowego, roz...

Wołowina dojrzewająca - polski producent firma Konkret

    Gdy w 1998 roku, na rynku pojawiła się firma Konkret, prowadzona wówczas przez Zbigniewa Stempień z siedzibą w Górze Bałdrzychowskiej – Kolonia, nikt nie przypuszczał, iż w krótkim czasie, wywoła tak potężne zamieszanie nie tyl...

Kebab turecki- producent w Warszawie

Pierwsze bułki z rozdrobnionym mięsem baranim, wołowym lub drobiowym, sałatkami i sosem, potocznie zwane kebabami, miały swoją premierę w Polsce kilkanaście lat temu. Szybko zyskały wierną grupę smakoszy i w piorunującym tempie wyparły nudne hamburgery i hot-dogi. Pierwsz...

Kebab dla restauracji i barów szybkiej obsługi

Aktualnie kebab to jedna z najbardziej popularnych potraw w restauracjach i barach szybkiej obsługi. Punkt gastronomiczny, który posiada w swojej ofercie prawdziwy turecki kebab w większym stopniu cieszy się zainteresowaniem wielu klientów. Najważniejszym skład...
Opublikowany: 31.03.2014 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Świeże mięso wieprzowe i wołowe - producent Zakład Mięsny Mośc...

Mięso czerwone to jedno z najczęściej spożywanych mięs w Polsce. Wykorzystywane jest do produkcji wędlin, wędzonek, kiełbas a także w gastronomii, jako składnik wielu potraw. Sprawdzonym producentem mięsa wieprzowego oraz wołowego jest Zakład Mięsny Mościbrody z Wiśniewa ...

Firma Henryka Kowalczyka „Wzorowym Agroprzedsiębiorcą RP 2013”...

Nowoczesna ubojnia bydła PPUH Henryk Kowalczyk to profesjonalny, innowacyjny zakład rozbioru mięsa, dostarczający najlepszej jakości wołowinę do wiodących sieci sklepów oraz restauracji i lokali gastronomicznych. Przedsiębiorstwo korzysta wyłącznie z krajowego suro...

Kebab dla restauratorów - 100% naturalny

Kebab należy obecnie do najbardziej popularnych dań mięsnych. Jednak wielbiciele tego szybkiego w przygotowaniu, a zarazem pysznego posiłku, zdają sobie sprawę, że często posiada on niebezpieczne dla zdrowia alergeny oraz substancje chemiczne. Dlatego P.P.H.U. Supermeat...

Steki z wołowiny sezonowanej- dla restauratorów

Soczysta, delikatna wołowina to produkt niezwykle ceniony przez wielbicieli kruchych, aromatycznych steków oraz przez restauratorów. Jednak mięso przeznaczone na ten rodzaj posiłku powinno spełniać określone wymogi – wiadomo bowiem, że do spo...

Franczyza, prowadzenie biznesu kebabowego rozmowa z Erginem Ac...

Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150  ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...

Mięso wołowe- surowiec do produkcji wędlin, łódzkie

Oprócz szeroko rozwiniętej produkcji wędlin wieprzowych wiele zakładów mięsnych produkuje wędliny wołowe. Wędzonki i kiełbasy wołowe mają wysoką wartość dietetyczną oraz charakterystyczne walory smakowe. Do produkcji kiełbasy używa się mięsa drobnego. Kieł...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 Ostatnia