FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: wołowina

Franczyza, prowadzenie biznesu kebabowego rozmowa z Erginem Ac...

Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150  ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...

Mięso wołowe- surowiec do produkcji wędlin, łódzkie

Oprócz szeroko rozwiniętej produkcji wędlin wieprzowych wiele zakładów mięsnych produkuje wędliny wołowe. Wędzonki i kiełbasy wołowe mają wysoką wartość dietetyczną oraz charakterystyczne walory smakowe. Do produkcji kiełbasy używa się mięsa drobnego. Kieł...

Mięs - Pol - ubój i rozbiór żywca wołowego- ćwierćtusze wołowe...

Głównym profilem działalności firmy Mięs-Pol jest skup, ubój oraz rozbiór żywca wołowego, a następnie sprzedaż hurtowa ćwierćtusz i elementów wołowych, z uwzględnieniem międzynarodowego transportu. Duże zainteresowanie produktami Mięs-Pol...

Gotowe dania mięsne Matthias

Smaczne i zdrowe to tylko jedne z zalet dań gotowych z mięsem produkowanych przez firmę Matthias z województwa lubelskiego. Receptury potraw zostały opracowane w połączeniu z doświadczeniem zdobytym w produkcji wędlin. Wyprodukowane na sposób domowy, z dużą ...

Wołowina na steki nagrodzona

Wołowina na steki produkowana przez P.P.U.H. Henryk Kowalczyk została uhonorowana godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „...

Kebab wołowy dla restauracji, barów Damak Kebab

Kebab wołowy to jedna z propozycji produktowych firmy Damak Kebab. Produkt dedykowany dla restauracji, barów, firm cateringowych, które chcą zyskać na stałe klientów. Dlaczego warto zakupić kebab wołowy Damak Kebab: - bo jest to oryginalny kebeb ture...
Opublikowany: 25.09.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: mięso,

Kebab wołowy i drobiowy dla restauracji, pizzerii, sieci sklep...

Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chęci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze  jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostępne są zestaw...
Opublikowany: 18.07.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Wołowina na steki dla restauracji, hurtowni i sklepów spożywcz...

Wołowina sezonowana na steki w kuchni polskiej jest jeszcze mało znana. Mięso wołowe  kojarzone jest z pieczenią, zrazami czy rosołem, czyli z tym co najczęściej przyrządzamy z wołowiny. Steki z wołowiny to najbardziej popularne danie wśród Amerykanów, Wło...

Najlepszy dostawca mięsa na Śląsku- ARAD

      Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD”, działające obecnie jako Spółka Jawna, powstała w 1993 roku.  W wyniku dynamicznego rozwoju, obecnie prowadzi pełną i szeroką działalność w zakresie rozbioru mięsa; wieprzowego, wołowego,...

Kebab dla gastronomii z cielęciny, wołowiny, baraniny lub keba...

  Kebab to jedna z najczęściej serwowanych potraw na wynos, w barach szybkiej obsługi, restauracjach. Właściciele gastronomii zaopatrując swój punkt gastronomiczny w kebab, powinni zadbać o to, by wśród dużej oferty firm produkujących, wybrać kebab będąc...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 Ostatnia