FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Zakłady mięsne

Joanna Walter o firmie Mawapol

„Myślę, że naszym największym atutem jest uczciwość i szacunek. Pracując, wszyscy traktujemy się jak rodzina, nasi pracownicy są z nami od kilku lat. Doświadczony zespół jest w stanie sprostać najtrudniejszym wymaganiom, które każdego dnia rzucane są nam ...
Opublikowany: 18.05.2017 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, Etykiety: wieprzowina, wołowina, mięso, tłuszcze,

Melanko – „Wyróżniają nas nasze produkty”

„Jesteśmy dumni z tego, iż coraz więcej wraca się do narodowych smaków i tradycji przyprawowych. Posiadamy wiele klasycznych produktów bez udziału „chemii”, dzięki którym czujemy się wyróżnieni.” – mówi Ry...
Opublikowany: 09.03.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety: kujawsko-pomorskie,

PPHU Osłonka - solidne ogniwo dobrej praktyki handlowej

O zmianach w firmie PPHU Osłonka oraz o sztandarowych produktach rozmawiamy z szefem firmy Stefanem Jerzym Pielechem.   Za rok Firma będzie obchodziła 25 lecie funkcjonowania na rynku polskim.  Jest to dobry moment na podsumowania dotychczasowej działalnoś...
Opublikowany: 24.02.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety:

Paweł Bogdański o działalności i rozwoju firmy

„Chcemy, aby Agrofood Poland był ułatwieniem i prostym rozwiązaniem w sprzedaży produktów dla zakładów mięsnych. Aby zakłady skupiły się na produkcji i na jakości produktu, a my zajmiemy się kompleksową obsługą sprzedaży, eksportu.”   Rozma...
Opublikowany: 16.02.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety: mięso,

Eugeniusz Adamiec – każdy kanał dystrybucji jest ważny

„Nie stawiamy wysokich wymagań w kwestii minimum logistycznego i zawsze uczciwie traktujemy swoich odbiorców.”   Prezes Zarządu Eugeniusz Adamiec o sukcesie firmy „LESZ” Sp. z o. o., recepturach i planach na przyszłość.   ...

Maja Tereszkiewicz o produktach i nagrodach firmy Profi

„Firma Profi każdego roku otrzymuje wyróżnienia, które są dla nas potwierdzeniem wysokiej jakości produktów. Nasze produkty są zwycięzcami wielu prestiżowych nagród rynkowych i konsumenckich” – mówi Maja Tereszkiewicz,&...

Mipol prezentuje nową stronę internetową

Firma Handlowo-Usługowa „Mipol” zaprasza wszystkich klientów na nowo-otwartą stronę internetową www. fhumipol.pl.   Zmieniamy się dla Was Strona działa od niedawna. Możemy na niej znaleźć informacje dotyczące: - aktualnych działań firmy, ...
Opublikowany: 27.12.2016 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, Etykiety: rozbiór mięsa, mięso, ubojnia,

Andrzej Skiba o przekształceniu firmy w spółkę akcyjną

„Na firmę składają się trzy zakłady produkcyjne, sieć własnych sklepów oraz hurtowni. Pracuje w niej około 1000 osób. Zmiana na tym etapie działalności była racjonalną decyzją” – mówi Andrzej Skiba Prezes Zarządu Zakłady ...

Andrzej Skiba o początkach i obecnej działalności Zakładów Mię...

„Wkładamy wiele serca we wszystkie nasze produkty, ale jeśli mam wymienić te sztandarowe, to są to produkty z najdłuższą tradycją.” O historii Zakładów Mięsnych Skiba opowiada właściciel Andrzej Skiba.   Zakłady Mięsne Skiba istnieją na rynku od...

Iwona Tołłoczko o sukcesie rodzinnej firmy

„Myślę, że firma rodzinna to potężna siła i wierzę w nasz rozwój. Chcę stworzyć przyszłość dla swoich dzieci, coś im po sobie zostawić. Może doczekam takiej satysfakcji jak moja mama, która codziennie może się cieszyć tym, że praca jej i ta...

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ostatnia