FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Artykuły w kategorii: Zakłady mięsne

Afrykański pomór świń (ASF) – komu najbardziej zagraża?

  Afrykański pomór świń (ASF) – komu najbardziej zagraża?   Jedynymi ludźmi, którzy ponoszą konsekwencje tej choroby, są hodowcy. Wirus ASF jest bowiem całkowicie niegroźny dla człowieka i spożycie zakażonego mięsa nie powoduje żadnych pot...
Opublikowany: 09.10.2017 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, ubojnia, Etykiety:

Pasztet z drobiem Profi - Wielkopolskie

  "Wielkopolski Pasztet z drobiem to sztandarowy produkt Profi" - mówi Piotr Szczeblowski, Dyrektor ds. Handlu.   Profi oferuje pasztety z kurczaka, ale także z kaczki, gęsi czy dziczyzny. Z jakiego rodzaju mięsa pasztety realizują w Pań...

Ćwierci wołowe

Już od 1990 roku zaopatrujemy naszych klientów w najwyższej jakości wołowinę. Jesteśmy na etapie, w którym nie musimy gonić standardów, ale sami możemy je wyznaczać - mówi Józef Plata współwaściciel firmy Mipol z ...

Szynka tradycyjna, małopolskie - Zakład Produkcji Mięsno-Wędli...

Niewątpliwym sukcesem Zakładu Produkcji Mięsno-Wędliniarskiej Marek Florczak, jest fakt, iż udało się zbudować firmę rodzinną, w której równie ważna jest jakość produktów, tradycja i zadowolenie klientów. „Dzisiejszy konsument zorientowany w...

Antybakteryjne posadzki Flowfresh w Zakładach Mięsnych w Kosow...

Flowcrete Polska, wiodący ekspert od posadzek żywicznych, dostarczył materiał i technologię do wykonania 4 000 m kw. specjalistycznych, antybakteryjnych posadzek Flowfresh HF w Zakładach Mięsnych w Kosowie Lackim. W projekcie ubojni oraz nowej chłodni przewidziano wyk...
Opublikowany: 22.08.2017 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, Etykiety:

Lampy przemysłowe led, producent ILSS- rozmowa z Przemysławem ...

"Jesteśmy firmą, która wyspecjalizowała się w produkcji spożywczej, gdzie dedykowane są lampy o wysokiej odporności na mycie ciśnieniowe i trudne warunki pracy"- mówi Przemysław Grudziński, Prezes ILSS  w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl ...

Joanna Walter o firmie Mawapol

„Myślę, że naszym największym atutem jest uczciwość i szacunek. Pracując, wszyscy traktujemy się jak rodzina, nasi pracownicy są z nami od kilku lat. Doświadczony zespół jest w stanie sprostać najtrudniejszym wymaganiom, które każdego dnia rzucane są nam ...
Opublikowany: 18.05.2017 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, Etykiety: wieprzowina, wołowina, mięso, tłuszcze,

Melanko – „Wyróżniają nas nasze produkty”

„Jesteśmy dumni z tego, iż coraz więcej wraca się do narodowych smaków i tradycji przyprawowych. Posiadamy wiele klasycznych produktów bez udziału „chemii”, dzięki którym czujemy się wyróżnieni.” – mówi Ry...
Opublikowany: 09.03.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety: kujawsko-pomorskie,

PPHU Osłonka - solidne ogniwo dobrej praktyki handlowej

O zmianach w firmie PPHU Osłonka oraz o sztandarowych produktach rozmawiamy z szefem firmy Stefanem Jerzym Pielechem.   Za rok Firma będzie obchodziła 25 lecie funkcjonowania na rynku polskim.  Jest to dobry moment na podsumowania dotychczasowej działalnoś...
Opublikowany: 24.02.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety:

Paweł Bogdański o działalności i rozwoju firmy

„Chcemy, aby Agrofood Poland był ułatwieniem i prostym rozwiązaniem w sprzedaży produktów dla zakładów mięsnych. Aby zakłady skupiły się na produkcji i na jakości produktu, a my zajmiemy się kompleksową obsługą sprzedaży, eksportu.”   Rozma...
Opublikowany: 16.02.2017 Kategorie: Artykuły, Historie zakładów mięsnych, Zakłady mięsne, Etykiety: mięso,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ostatnia