FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Zakłady mięsne

Elementy mięsa wieprzowego ubojnia Mielczarek

  Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Agnieszka Mielczarek to producent mięsa wieprzowego najwyższej jakości. W ofercie firmy znajdą Państwo między innymi: boczek, golonkę, karkówkę, łopatkę, nóżki, ozorki, wątrobę, polędwiczki, schab, słoninę, szynkę, żeberka ...

Mięso wieprzowe - mazowieckie

Pozyskanie stałych klientów w sklepie mięsnym, na stoisku mięsnym to duże wyzwanie. Mięso wieprzowe to jeden z najczęściej kupowanych produktów do przygotowania dań obiadowych- pieczeni, gulaszy, kotletów.  Kupując mięso największą uwagę zwracamy na...

Mięso wieprzowe Dominex- producent elementów świeżych

Marka Dominex to najlepszej jakości mięso wieprzowe w elementach, to także dbałość o wysokie standardy jakości oraz znajomość aktualnych potrzeb konsumentów. Podstawą produkcji elementów mięsnych jest rozbiór mięsa wieprzowego, który odbywa się...

Mięso wołowe- surowiec do produkcji wędlin, łódzkie

Oprócz szeroko rozwiniętej produkcji wędlin wieprzowych wiele zakładów mięsnych produkuje wędliny wołowe. Wędzonki i kiełbasy wołowe mają wysoką wartość dietetyczną oraz charakterystyczne walory smakowe. Do produkcji kiełbasy używa się mięsa drobnego. Kieł...

Mięs - Pol - ubój i rozbiór żywca wołowego- ćwierćtusze wołowe...

Głównym profilem działalności firmy Mięs-Pol jest skup, ubój oraz rozbiór żywca wołowego, a następnie sprzedaż hurtowa ćwierćtusz i elementów wołowych, z uwzględnieniem międzynarodowego transportu. Duże zainteresowanie produktami Mięs-Pol...

Mięso drobiowe, wołowe na eksport- Agrofood Poland, małopolski...

Mięso drobiowe i wołowe najwyższej jakości to produkty Agrofood Poland. Firma to czołowy dostawca mięsa drobiowego i wołowego na rynki zagraniczne. Mięso jest 99% sprzedawane do dużych kontrahentów na terenie Unii Europejskiej oraz Azji. Specjalizacja w produkcji o...

Mięso drobiowe dla przetwórstwa mięsnego i gastronomii

  Szeroka gama produktów, odpowiadająca wymogą przetwórstwa mięsnego i gastronomii to oferta firmy Storteboom Hamrol. Znajomość procesów przemysłowych oraz międzynarodowych norm jakości i bezpieczeństwa żywności, pozwala na dostarczanie zr&oacu...

Wołowina eksport

W zeszłym roku Polska wyeksportowała ponad 330 tysięcy ton wołowiny, co stanowiło 75 procent krajowej produkcji. Obecnie produkcja wołowiny jest mniejsza niż w roku ubiegłym ze względu na porę roku. Widoczne są także skutki kryzysu. Duże możliwości rozwojowe dla eksport...
Opublikowany: 12.11.2012 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, Etykiety: wołowina, mięso, ubojnie,

Wołowina na steki nagrodzona

Wołowina na steki produkowana przez P.P.U.H. Henryk Kowalczyk została uhonorowana godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „...

Mięso wieprzowe dla gastronomii i dla przetwórstwa mięsnego, ś...

Szeroki asortyment mięs wieprzowych dla gastronomii, do produkcji wyrobów wędliniarskich oraz dla sklepów mięsnych  do sprzedaży detalicznej posiada w swojej ofercie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD” z Katowic. Dynamiczne i rozwijające s...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 Ostatnia