FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Zakłady mięsne

Matthias atakuje Warszawę

Znany na Lubelszczyźnie i Podkarpaciu Zakład Przetwórstwa Mięsa Matthias od 25 września br. rozszerzył dostawy swoich wyrobów na terenie Warszawy do drugiej społemowskiej placówki (pierwszą jest Hala Mirowska) tj. do nowo otwartego przy ul. Wyki 11 na Be...

Elementy mięsa wieprzowego ubojnia Mielczarek

  Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Agnieszka Mielczarek to producent mięsa wieprzowego najwyższej jakości. W ofercie firmy znajdą Państwo między innymi: boczek, golonkę, karkówkę, łopatkę, nóżki, ozorki, wątrobę, polędwiczki, schab, słoninę, szynkę, żeberka ...

Mięso wieprzowe - mazowieckie

Pozyskanie stałych klientów w sklepie mięsnym, na stoisku mięsnym to duże wyzwanie. Mięso wieprzowe to jeden z najczęściej kupowanych produktów do przygotowania dań obiadowych- pieczeni, gulaszy, kotletów.  Kupując mięso największą uwagę zwracamy na...

Mięso wieprzowe Dominex- producent elementów świeżych

Marka Dominex to najlepszej jakości mięso wieprzowe w elementach, to także dbałość o wysokie standardy jakości oraz znajomość aktualnych potrzeb konsumentów. Podstawą produkcji elementów mięsnych jest rozbiór mięsa wieprzowego, który odbywa się...

Mięso wołowe- surowiec do produkcji wędlin, łódzkie

Oprócz szeroko rozwiniętej produkcji wędlin wieprzowych wiele zakładów mięsnych produkuje wędliny wołowe. Wędzonki i kiełbasy wołowe mają wysoką wartość dietetyczną oraz charakterystyczne walory smakowe. Do produkcji kiełbasy używa się mięsa drobnego. Kieł...

Mięs - Pol - ubój i rozbiór żywca wołowego- ćwierćtusze wołowe...

Głównym profilem działalności firmy Mięs-Pol jest skup, ubój oraz rozbiór żywca wołowego, a następnie sprzedaż hurtowa ćwierćtusz i elementów wołowych, z uwzględnieniem międzynarodowego transportu. Duże zainteresowanie produktami Mięs-Pol...

Mięso drobiowe, wołowe na eksport- Agrofood Poland, małopolski...

Mięso drobiowe i wołowe najwyższej jakości to produkty Agrofood Poland. Firma to czołowy dostawca mięsa drobiowego i wołowego na rynki zagraniczne. Mięso jest 99% sprzedawane do dużych kontrahentów na terenie Unii Europejskiej oraz Azji. Specjalizacja w produkcji o...

Mięso drobiowe dla przetwórstwa mięsnego i gastronomii

  Szeroka gama produktów, odpowiadająca wymogą przetwórstwa mięsnego i gastronomii to oferta firmy Storteboom Hamrol. Znajomość procesów przemysłowych oraz międzynarodowych norm jakości i bezpieczeństwa żywności, pozwala na dostarczanie zr&oacu...

Wołowina eksport

W zeszłym roku Polska wyeksportowała ponad 330 tysięcy ton wołowiny, co stanowiło 75 procent krajowej produkcji. Obecnie produkcja wołowiny jest mniejsza niż w roku ubiegłym ze względu na porę roku. Widoczne są także skutki kryzysu. Duże możliwości rozwojowe dla eksport...
Opublikowany: 12.11.2012 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, Etykiety: wołowina, mięso, ubojnie,

Wołowina na steki nagrodzona

Wołowina na steki produkowana przez P.P.U.H. Henryk Kowalczyk została uhonorowana godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ostatnia