FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Zakłady mięsne

Producent wołowiny- sprawdzony dostawca

Ubojnia Trzody Chlewnej i Bydła Zaręba to przedsiębiorstwo rodzinne specjalizujące się w uboju bydła. Ćwierci wołowe z byków, krów i jałówek to specjalność firmy. Oferta firmy Zaręba jest skierowana do zakładów mięsnych produkujących przetwory mię...
Opublikowany: 04.10.2011 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, Zakłady mięsne, ubojnia, Etykiety: wołowina,

Wołowina mazowieckie - polska wołowina Mokobody

Wołowina to rodzaj mięsa, którego spożycie na rynku polskim według wielu badań spada. Tendencja ta nie dotyczy jednak mięsa wołowego najwyższej jakości, na które zwiększa się  popyt. Jakość  polskiej wołowiny docenili  już importerzy z kraj&oac...

Mięso, wędliny z gęsi, czy to zdrowe odżywianie?

„Gęsina nie tylko na św. Marcina” Jedź mięso gęsie przez cały rok, bo jest zdrowe i smaczne Niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego, że polskie gęsi są ewenementem w hodowli drobiarskiej na skalę światową. Mało kto jest też świadom, że gęsina to najbar...

Wojciech Woźniak - wywiad

Firma Peklimar istnieje od 1990 roku. Gdzie dzisiaj jest firma i dokąd zmierza? Wojciech Woźniak: Mamy za sobą 20 lat istnienia na rynku i przez ten okres wiele się zmieniło w naszej firmie. Na co dzień tego może nie dostrzegamy, ale jak porównamy dłuższe okresy i obra...

Andrzej Stania -właściciel zakładów mięsnych i prezes śląskieg...

Pan Andrzej Stania właściciel Zakładu Mięsnego Stania, a także prezes Śląskiego Cechu Rzeźników i Wędliniarzy o godzinie 5.00 rano opowiada nam o wyzwaniach, szansach i zagrożeniach polskiej branży mięsnej.   "... W początkowej fazie zakład był zaadoptowany...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna Ostatnia