FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Kebab wołowo-cielęcy, indyczy, z kurczaka, producent- Impilo Sp. z o.o.

telefon:
+48 65 54 55 281
e-mail:
info@impilo-meat.com
www:

Odsłon: 140

O firmie

 
IMPILO Sp. z o.o. specjalizuje się w produkcji kebaba dla lokali gastronomicznych.
 
Produkuje kebab stożkowy wołowo- cielęcy, indyczy lub z kurczaka.
 
Zakład zlokalizowany w miejscowości Golinka koło Bojanowa w województwie wielkopolskim.
 
Dostarcza wyśmienite kebaby do lokali gastronomicznych na rynku polskim oraz w krajach UE, głównie Niemcy i Włochy.
 
 
 
Rozbiór mięsa
 
Dodatkowo firma rozbiera mięso wołowe na elementy a także indyka i kurczaka. 
Proponuje m.in.:
 
- udziec z indyczki bez kości,
 
- ćwiartka kurczaka bez kości,
 
- mięso wołowe w elementach.
 
Produkty marki Impilo cechuje wysoka jakość, dobra obróbka, mięsność, świeżość, cena.
 
Forma pakowania zgodnie z zamówieniem. Dostawa bezpośrednio do klienta.