FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Mięsa gotowe do pieczenia- Zakłady Mięsne Skiba

telefon:
52 39 65 600
52 39 65 605
e-mail:
marketing@zmskiba.pl
skiba@zmskiba.pl
www:

Odsłon: 20622

Informacje o firmie

Mamy dla Ciebie

Pomysł na obiad

Mięsa GOTOWE DO PIECZENIA to idealne rozwiązanie dla osób,

które nie mają wolnego czasu na przygotowywanie posiłków 

i nie chcą korzystać z gotowych przetworzonych dań. 


Produkty GOTOWE DO PIECZENIA to świeże mięso z dodatkiem naturalnych składników

takich jak cząstki warzyw, owoców, suszonych ziół i przypraw.

To ogromne udogodnienie dla osób, ceniących swój czas oraz dbających o prawidłowe odżywianie.

Więcej informacji na gotowedopieczenia.pl

 

 

Zakłady Mięsne SKIBA istnieją od 1991 roku. Główna siedziba znajduje się w Chojnicach (woj. Pomorskie),

na granicy Borów Tucholskich i Kaszub, jednych z najczystszych ekologicznie regionów Polski.

Jesteśmy jednym z szeroko rozwijających się zakładów w branży mięsnej.

Posiadamy własną sieć sklepów oraz hurtowni firmowych obejmujących zasięgiem Polskę Północno-Zachodnią.

Nasza oferta handlowa została przygotowana tak, aby zaspokoić potrzeby i gusta naszych klientów.

Obejmuje ona zarówno wyroby luksusowe a także produkty tradycyjne, od lat stanowiące podstawowy skład jadłospisu wielu Polaków.

Naszym klientom oferujemy profesjonalną obsługę, jakość wytwarzanych produktów oraz wieloletnie doświadczenie.

Jesteśmy producentem linii: Prosto z Kaszub, Szlachetny Smak, Delikatny Smak.


Wykorzystując najnowsze technologie staramy się systematycznie urozmaicać naszą ofertę uwzględniając wszelkie potrzeby rynku przetwórstwa mięsnego.

Posiadamy atuty, które wyróżniają nas spośród innych zakładów branży mięsnej a jednocześnie czynią konkurencyjnymi

zarówno dla producentów krajowych jak i unijnych. Są to między innymi własny ubój, korzystamy z nowoczesnej linii ubojowej,

wyposażonej w najnowocześniejsze maszyny i urządzenia do uboju trzody, nieustający rozwój firmy, od marca 2010 funkcjonuje

nowy system rozbioru i konfekcji, zachowanie najlepszych tradycji przetwórstwa mięsnego, dbałość o środowisko naturalne.


    Zakłady Mięsne „SKIBA” otrzymują prestiżowe nagrody za produkty najwyższej, jakości, jedną z nich jest znak PDŻ.

Program Poznaj Dobrą Żywność jest narzędziem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi służącym do promocji produktów

spożywczych wyróżniających się wysoką i stabilną jakością.


Ubojnia trzody chlewnej Zakładów Mięsnych SKIBA zlokalizowana jest w Igłach (koło Chojnic, woj. Pomorskie)

specjalizuje się w produkcji półtusz wieprzowych i elementów rozbiorowych.

Jest to zakład z najnowocześniejszą technologią uboju wieprzowego o wydajności 300 sztuk na godzinę.

 
 

Ubojnia wołowa Zakładów Mięsnych SKIBA zlokalizowana jest w oddalonym o 30 km od Chojnic - Czersku.

Ubojnie zostały w pełni dostosowane do wymogów unijnych.

 

Czytaj także:  

Gotowanie na czasie, czyli mięsa gotowe do pieczenia Zakładów ...

 

 

 

Andrzej Skiba o początkach i obecnej działalności Zakładów Mięsnych Skiba

 


 

 

 

 

Andrzej Skiba o przekształceniu firmy w spółkę akcyjną

 

 

 

 

 

Schab dymem wędzony - nowość Zakładów Mięsnych Skiba

 

 

 

  

 

 

 

Parówki light – niskotłuszczowe z indyka - Zakład Mięsny Skiba

 

 

 

 

 

 

Wędliny QAFP – system gwarantowanej jakości żywności dla produktów ZM Skiba

 

 

 

 

 

 

 

Szynka rubinowa SKIBA - niepowtarzalny smak i aromat świąt

 

 

 

 

 

Wędliny dojrzewające, wędzone i parzone, czyli szynka rzymska, krucha oraz inne specjały „Prosto z Kaszub”

 

 

 

 

Zdrowe Parówki dla dzieci- wędliny bez glutaminianu i fosforanów

 

 

 

 

 

 

Szynka z wędzarni, żywiecka, kabanosy wieprzowe- nagrodzone w konkursie "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym".

 

 

 

 

 

Zakłady Mięsne "Skiba" uhonorowane tytułem "Wybitny Eksporter Roku 2014"

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.