FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Mięso trybowane z indyka i z kurczaka - Stasiakiewicz

telefon:
503 004 715
503 717 460
e-mail:
j.stasiakiewicz@wp.pl
www:

Odsłon: 206

O firmie

 

Zapewnienie odpowiednio przygotowanego mięsa do produkcji wędlin, kebabów, wyrobów garmażeryjnych

wymaga czasu i zaangażowania dodatkowych pracowników.

Proponujemy Państwu wygodne rozwiązanie, gotowe do produkcji mięso trybowane z kurczaka lub indyka.

Prowadzimy usługę trybowania elementów drobiowych z kurczaka, ćwiartka, noga, udko, podudzie,

a także z indyka, udo indor/ indyczka, skrzydło indor/indyczka, korpus indyczy oraz inne elementy do uzgodnienia.

 

 

 

Zapraszamy Państwa do zakładu Jerzego Stasiakiewicza zlokalizowanego w Nowych Tłokach w województwie wielkopolskim.

Zakład produkuje w systemie kontroli jakości HACCP, GMP/GHP oraz jest pod stałym nadzorem weterynaryjnym.

Zakład ma zezwolenie na eksport towaru na terenie UE (rejestracja w Brukseli).

 

Zapraszamy do kontaktu producentów kebabów, wyrobów mięsnych, garmażeryjnych, wędlin.

Zachęcamy do składania zapytań mailowo na adres j.stasiakiewicz@wp.pl lub telefonicznie pod numerem 503 004 715.

Zapewniamy wysoką jakość usług i terminowość dostaw/odbiorów.