FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Mięso wołowe producent- Zakłady Mięsne CHOBOT MEAT
Numer weterynaryjny: PL 14123801WE

telefon:
692 919 232
693 336 338
22 783 80 22
e-mail:
tomek@chobotmeat.eu
export@chobotmeat.eu

Odsłon: 3958

O firmie

Zakłady Mięsne CHOBOT powstały w 2008 roku.

Siedziba znajduje się w woj. mazowieckim, w miejscowości Chobot – ok. 25 km od Warszawy.

 

Przedmiotem działalności firmy jest ubój zwierząt rzeźnych – bydła.

Zakłady posiadają wszelkie uprawnienia exportowe oraz spełniają niezbędne wymogi prawne dotyczące prowadzonej działalności zarówno na terenie kraju

jak i całej Unii Europejskiej oraz Turcji i Tadżykistanu.

Zakład wpisany jest na listę Głównego Lekarza Weterynarii zakładów uprawnionych do handlu z krajami UE.

 

Głównym celem ZM CHOBOT od początku istnienia jest dbałość o wysoką jakość i bezpieczeństwo oferowanych wyrobów,

dlatego od chwili zakupu żywca aż do momentu przekazania gotowego wyrobu do odbiorcy prowadzony jest stały nadzór weterynaryjny.

Firma dąży do tego, aby w oparciu o jakość swoich produktów dorównać najlepszym.

 

     Dobrze zorganizowana sieć skupu zapewnia stały dostęp do najlepszej jakości surowca.

Nowoczesna technologia uboju i rozbioru nadzorowana jest przez specjalistów.

W Zakładzie wdrożony został system kontroli jakości HACCP oparty na analizie zagrożeń zdrowotnych i krytycznych punktach kontroli.

Na każdym etapie produkcji jest on przestrzegany, co gwarantuje wysoką higienę produkcji i bezpieczeństwo oferowanych wyrobów.

 

ZM CHOBOT posiadają w ciągłej sprzedaży:

* ćwierćtusze kompensowane (krowa, jałówka, byk),

* przody z łatą (byk, krowa, jałówka), 

* przody bez łaty (byk, krowa, jałówka),

* zady (byk, krowa, jałówka), 

* mięsa drobne (tryming 80/20),

* ozory wołowe, 

* ogony wołowe, 

* podroby wołowe. 

 

 

 

Czytaj także:

Mięso wołowe – co warto wiedzieć?

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.