O firmie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego J.S.M.J. Mielczarek Spółka Jawna to firma rodzinna z wieloletnią tradycją.
Zakład powstał w 1974 r. w Woli Wiązowej (woj. łódzkie).
Dzięki wytrwałości i wieloletniemu doświadczeniu przekształcił się w nowoczesny zakład produkujący najwyższej jakości wyroby mięsne i wędliniarskie.
Obecnie spółka Mielczarek jest przedsiębiorstwem posiadającym uprawnienia eksportowe na rynki Unii Europejskiej.
Działalność firmy obejmuje:
- skup żywca,
- ubój wieprzowy i wołowy,
- produkcję mięsa kulinarnego oraz wędlin.
W ofercie można znaleźć takie wyroby jak:
- kiełbasy cienkie,
- kiełbasy grube,
- wędzonki,
- szynki,
- pieczenie,
- podroby,
- wyroby grillowe,
- wędliny i szynki na stół wiejski oraz prosiaki pieczone.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mielczarek prowadzi sprzedaż hurtową i detaliczną poprzez sieć sklepów firmowych.
Wysoka jakość wyrobów i zadowolenie klientów to główny cel przedsiębiorstwa.
Produkcja opiera się na tradycyjnych recepturach z wykorzystaniem najnowocześniejszych technologii.
Na wszystkich etapach produkcji w zakładzie przestrzegane są zasady higieny.
Firma posiada wdrożony system bezpieczeństwa żywności HACCP oraz spełnia rygorystyczne normy weterynaryjne i sanitarne naszego kraju.
Czytaj także:
Pasztet wieprzowy z żurawiną - smakowity dodatek na kanapki
Kiełbasa wołowa krucha- tradycyjne wyroby, producent łódzkie