FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Producent mięsa wieprzowego, małopolskie- Zakład Mięsny Suchan

telefon:
+48 12 270 96 71
e-mail:
marzena@zmsuchan.com

Odsłon: 141

O firmie

Zakład Mięsny „Suchan” został założony w 1992 roku w Zagaciu, niedaleko Czernichowa (województwo małopolskie). 

Specjalizuje się w produkcji mięsa wieprzowego oraz tradycyjnych wyrobów wędliniarskich.

 

Zakład mięsny „Suchan” to jeden z najlepszych producentów, bo mięso,

które trafia do zakładu pochodzi z ekologicznych ferm i poddawane jest szczegółowej selekcji.

polędwiczka wieprzowa                                                                         żeberka wieprzowe

 

Każdy etap produkcji począwszy od zakupu półtusz wieprzowych po produkcję wyrobów gotowych jest realizowany zgodnie z normami

bezpieczeństwa i higieny żywności oraz zgodnie z systemem HACCP.

 

Uznaniem naszych klientów ciszą się „wędliny z wędzonka”, ”wędliny swojskie tradycyjne”,

 „wędliny od chłopa” oraz linia produktów „góralskich”.

trimming wieprzowy